Jak propojit Form s ClassLibary – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak propojit Form s ClassLibary  – .NET – Fórum – Programujte.comJak propojit Form s ClassLibary – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
4. 10. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den, omlouvám se, že už zase otravuji, ale měl bych jeden malý dotaz.

Jak mohu propojit Form s ClassLibary. CL mam vytvořenou v tom soulutionu, a taky jí mam nareferencovanou v hlavim projektu, ale nevim jak z té kihovny ovládat věci na Formu v hlavnim projektu, a zase obráceně.. Snad mi rozumíte :)

Zatím nashle ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
4. 10. 2009   #2
-
0
-

Mas 2 moznosti prakticky:
1, Pokud nastavis pristup tride a komponente na public, tak bys mel byt schopny se k nim dostat pomoci neceho takoveho



namespace.class.form.metoda/vlastnost

napr:

MujNamespace.MojeTrida.MujForm.Show();

2, Vytvoris si v tride, kde mas form verejne metody, ktere budes pouzivat pro praci s formem.


MujNamespace.MojeTrida.ZobrazitFormular();

Druhy zpusob je lepsi hlavne po strance objektove, protoze se dodrzi zapouzdreni objektu a pristupujes k nim pomoci "API/rozhrani", ktere si k nim vytvoris.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Jak zjistit že form běží — založil Borisek

Jak nastavit focus na form? — založil SeraphCZ

C# Form App-Jak spustit soubor — založil nevimjakejmeno

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý