Sirka tabulky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Sirka tabulky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comSirka tabulky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
2. 10. 2006   #1
-
0
-

jak nastavit maximalni sirku tabulky?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
2. 10. 2006   #2
-
0
-

Do stylov pridaj Max-width:100px;
Ale neviem ci to zoberu vsetky prehliadace

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
2. 10. 2006   #3
-
0
-

Lze taktez udelat rodicovskou tabulku (bo div) a do neho(ni) vlozit vlozeny prvek (tedy tu vasi tabulku), ktera se bude roztahovat, dokud nenarazi na rodicovsky prvek (tedy max. sirku).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
2. 10. 2006   #4
-
0
-

presne tak to mam udelane...
Explorer: zacne se roztahovat i ten rodicovsky prvek
Firefox: tabulka presahuje okraj rodicovskeho prvku

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
2. 10. 2006   #5
-
0
-

max-width nefunguje v exploreru ?:((?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
2. 10. 2006   #6
-
0
-

uz vim v cem byl problem... mam to ve forku a pro pripad, ze by nekdo chtel udelat vic mezer sem ty mezery nahrazoval " " :D ted uz je to v poho

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Stálý člen
6. 10. 2006   #7
-
0
-

Zelenáč napsal:

max-width nefunguje v exploreru :((



http://www.svendtofte.com/code/max_width_in_ie/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
28. 10. 2006   #8
-
0
-

Zelenáč napsal:

max-width nefunguje v exploreru :((



V IE musíš použít podtržítkovej hack:



max-width: 780px; /*pro moziilu*/
_width: expression(document.body.clientWidth > 780? "780px" : "auto" );
/*pro IE*/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

šířka — založil froo+

100% šířka — založil Ondra

šířka selekce v px — založil Petroff

šírka webstránky — založil Dávid

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý