Intervaly v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Intervaly v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comIntervaly v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Johny
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
7. 10. 2009   #1
-
0
-

Existuje v C podobná funkce, jako je např. v javascriptu setInterval() = funkce, která provede dannou činnost jednou za určitou dobu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.52.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
7. 10. 2009   #2
-
0
-

mozna tak alarm nebo cekani pomoci delay ci sleep

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dannyk0
Věrný člen
7. 10. 2009   #3
-
0
-

Pak jedine pouzit nejaky timer.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
paloS_10
Návštěvník
7. 10. 2009   #4
-
0
-

Ak programujes pomocou Win32 API tak použi klasicky SetTimer(..) na zrušenie myslim KillTimer(), ten potom vždy pošle spravu WM_TIMER, ďalšie podrobnosti najdeš na msdn.com. Ak by si chcel iny timer skus na adrese http://mfc.chytrak.cz/timer.php. Tu je to pomerne podrobne rozpisane.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.144.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 92 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý