Pomoc s setTimeout – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s setTimeout – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPomoc s setTimeout – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 10. 2009   #1
-
0
-

Dobry den,

nevedeli by ste mi poradit ze preco ked dam

<script type="text/javascript">

<!--
function load_kviz(id)
{
document.getElementById('spusteny_kviz').innerHTML = '<img src="images/ajax-loader.gif" alt="load" style="padding-top: 150px;" />PoÄŤkajte prosĂ­m, naÄŤĂ­tavam kvĂ­z...';
setTimeout("getDataForDIV('kvizy.php?act=spustit&id='+id, 'spusteny_kviz')", "2000");
}
-->
</script>


tak mi to nenacita, ale ked pouzijem kod

<script type="text/javascript">

<!--
function load_kviz(id)
{
document.getElementById('spusteny_kviz').innerHTML = '<img src="images/ajax-loader.gif" alt="load" style="padding-top: 150px;" />PoÄŤkajte prosĂ­m, naÄŤĂ­tavam kvĂ­z...';
setTimeout("getDataForDIV('kvizy.php?act=spustit&id=5', 'spusteny_kviz')", "2000");
}
-->
</script>


tak to funguje, ale problem je v tom ze ma dynamicky spustat kvit a praveze to nejde...

dakujem za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.3.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
10. 10. 2009   #2
-
0
-

nezapomen ze je to v retezci.. vidim to na drobnou upravu:

pred: setTimeout("getDataForDIV('kvizy.php?act=spustit&id='+id, 'spusteny_kviz')", "2000");

pak: setTimeout("getDataForDIV('kvizy.php?act=spustit&id="+id+"', 'spusteny_kviz')", "2000");

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 10. 2009   #3
-
0
-

To KIIV :
velmi pekne dakujem, moc si mi pomohol ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.3.–
KIIV+42
God of flame
10. 10. 2009   #4
-
0
-

neni zac.. clovek si to poste nekdy neuvedomi .. a sepisovat prikazy do retezce je nekdy narocny :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý