Subdoména z podložky – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Subdoména z podložky – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.comSubdoména z podložky – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com

 

bengo
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
10. 10. 2009   #1
-
0
-

jak udělám z web.cz/sub toto : sub.web.cz ?
Hledám to celý den, nikdy to není na 100%

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.36.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
10. 10. 2009   #2
-
0
-

To bengo : Myslíš, když se připojím na sub.web.cz, bude to tahat data z web.cz/sub? Nebo když se "napíchnu" na web.cz/sub, přesměruje mě to na sub.web.cz?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.154.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
bengo
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
11. 10. 2009   #3
-
0
-

obojí

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.36.–
bengo
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
17. 10. 2009   #4
-
0
-

nikdo neporadí ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.36.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
17. 10. 2009   #5
-
0
-

ad a)Zápis do httpd.conf

Pro domena.org:

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot /var/www/virtuals/domena.org/
ServerName www.domena.org
ServerAlias domena.org domena
</VirtualHost>
<VirtualHost *:80>
VirtualDocumentRoot /var/www/virtuals/domena.org/%1/
ServerName *.domena.org
ServerAlias *.domena.org
</VirtualHost>

Autor Jan Mráček

ad b) Buď to můžeš řešit přes mod_rewrite a nebo přes php (na první možnostn ejsem odborník, takže přikládám ukázku v php)
<?

$dom_name = "sub.domena.org";
$url = $dom_name."?";
foreach ($_GET as $key => $value) {
$url .= "$key=$value&";
}
header("Location:$url");
?>

Snad to nějak poběží, netestoval jsem to. Kdyžtak si to trošku pouprav =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý