šablona funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

šablona funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.comšablona funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hlavinka0
Návštěvník
10. 10. 2009   #1
-
0
-

Můžete mi poradit kde dělám chybu? vyhodi mi to po spusteni celkem dost velkou blbost



#include <iostream>
#include <cstring>

template <class any>
any max(any a[], int b);

int main()
{
using namespace std;

double prvni[6] = {5, 8, 9, 45, 9, 17};
int druhy[4] = {9, 55, 68, 12};

cout << max(prvni, 6) << endl
<< max(druhy, 4);

string konec = "konec";
cout << "\n\n\npro ukonceni programu napiste \"konec\"\n";
for (string konecc;konec != konecc;cin.clear())
cin >> konecc;
}

template <class any>
any max(any a[], int b)
{
int d = 2;
any c;
c = a[0] > a[1] ? a[0] : a[1];
while(d < b){
c = c > a[d] ? c : a[d];
++d;};
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 10. 2009   #2
-
0
-

v max() nic nevracias, tak co ma cout vypisat ? Prvu vec na stacku co je takmer isto z tvojho pohladu celkem dost velka blbost

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.199.–
Hlavinka0
Návštěvník
11. 10. 2009   #3
-
0
-

páni dík, já někdy udělám takovou stupidní chybu, moje chyba....

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 214 hostů

Podobná vlákna

Šablona — založil Martin Heller

DEV C++ sablona — založil Anonymní uživatel

Sablona - bin. operatory — založil Gadael

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý