Cíl: zkultivovat (opravit) příspěvky ze starých dob fóra do čitelné podoby
Důvod: příspěvky z důvodu dávné havárie ztratily své původní kódování a obsahují místo diakritiky "?"
Časová náročnost: variabilní a volitelná (budete mít URL adresu, která vždy náhodně vygeneruje příspěvek k opravě)
Hledám dobrovolníky, kteří by rádi přispěli svým dílem ke kultivaci staré části fóra, resp. jejich příspěvků.
Pokud byste měli zájem, napište mi email (!), který naleznete zde: http://lukaschury.cz/
Jako předmět uveďte "Kultivace fóra" a do emailu mimo jiné vložte vaši přezdívku, jakou máte zde registrovanou + proč byste rádi pomohli.
Jako malou odměnu za pomoc nabízím vůbec první ikonku přidělovanou čtenářům Programujte v diskuzním fóru, které se budou zobrazovat od nástupu Aurory - nové verze Programujte.com letošní rok.
Ikonka se bude zobrazovat u každého vašeho příspěvku v minulosti i v budoucnu, jak bude vypadat a co bude u ní v titulku bychom pak společnými silami vybrali :).
Fórum › Offtopic
Chcete pomoct při kultivaci staré části zdejšího fóra?
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Už jsme 4 :)
To z_moravec : Bylo to psáno po poledni, je nás zase více :).
A hned je nás zase více! :)
Aktuální stav:
* Curo: 42 příspěvků ( 0.47 % z pův. celku | 20.19 % všech opravených příspěvků )
* Zdeny: 68 příspěvků ( 0.75 % z pův. celku | 32.69 % všech opravených příspěvků )
* Chrasty: 10 příspěvků ( 0.11 % z pův. celku | 4.81 % všech opravených příspěvků )
* JannBaill: 15 příspěvků ( 0.17 % z pův. celku | 7.21 % všech opravených příspěvků )
* z_moravec: 60 příspěvků ( 0.67 % z pův. celku | 28.85 % všech opravených příspěvků )
* plasmo: 8 příspěvků ( 0.09 % z pův. celku | 3.85 % všech opravených příspěvků )
* SeraphCZ: 5 příspěvků ( 0.06 % z pův. celku | 2.4 % všech opravených příspěvků )
To JannBaill : Pokud si pamatuješ ID příspěvku, pošli mě, v opačném případě po kultivaci provedu rekultivaci, nebo-li "zapomenuté případy" :).
To JannBaill : Nevadí, pak spustím rekultivaci :).
* survik1: 19 příspěvků ( 0.21 % z pův. celku | 3.3 % všech opravených příspěvků )
* Curo: 108 příspěvků ( 1.2 % z pův. celku | 18.78 % všech opravených příspěvků )
* Blujacker: 27 příspěvků ( 0.3 % z pův. celku | 4.7 % všech opravených příspěvků )
* Zdeny: 113 příspěvků ( 1.25 % z pův. celku | 19.65 % všech opravených příspěvků )
* Earl Cash: 79 příspěvků ( 0.88 % z pův. celku | 13.74 % všech opravených příspěvků )
* Chrasty: 10 příspěvků ( 0.11 % z pův. celku | 1.74 % všech opravených příspěvků )
* JannBaill: 32 příspěvků ( 0.36 % z pův. celku | 5.57 % všech opravených příspěvků )
* z_moravec: 75 příspěvků ( 0.83 % z pův. celku | 13.04 % všech opravených příspěvků )
* plasmo: 38 příspěvků ( 0.42 % z pův. celku | 6.61 % všech opravených příspěvků )
* 7raul: 8 příspěvků ( 0.09 % z pův. celku | 1.39 % všech opravených příspěvků )
* SeraphCZ: 66 příspěvků ( 0.73 % z pův. celku | 11.48 % všech opravených příspěvků )
* Frosty: 80 příspěvků ( 0.89 % z pův. celku | 6.72 % všech opravených příspěvků )
* survik1: 19 příspěvků ( 0.21 % z pův. celku | 1.6 % všech opravených příspěvků )
* Curo: 226 příspěvků ( 2.51 % z pův. celku | 18.98 % všech opravených příspěvků )
* Blujacker: 27 příspěvků ( 0.3 % z pův. celku | 2.27 % všech opravených příspěvků )
* Zdeny: 237 příspěvků ( 2.63 % z pův. celku | 19.9 % všech opravených příspěvků )
* Earl Cash: 121 příspěvků ( 1.34 % z pův. celku | 10.16 % všech opravených příspěvků )
* Chrasty: 90 příspěvků ( 1 % z pův. celku | 7.56 % všech opravených příspěvků )
* JannBaill: 53 příspěvků ( 0.59 % z pův. celku | 4.45 % všech opravených příspěvků )
* z_moravec: 104 příspěvků ( 1.15 % z pův. celku | 8.73 % všech opravených příspěvků )
* plasmo: 125 příspěvků ( 1.39 % z pův. celku | 10.5 % všech opravených příspěvků )
* 7raul: 8 příspěvků ( 0.09 % z pův. celku | 0.67 % všech opravených příspěvků )
* SeraphCZ: 92 příspěvků ( 1.02 % z pův. celku | 7.72 % všech opravených příspěvků )
* Mr.Dědiček: 9 příspěvků ( 0.1 % z pův. celku | 0.76 % všech opravených příspěvků )
* Frosty: 247 příspěvků ( 2.74 % z pův. celku | 12.01 % všech opravených příspěvků )
* survik1: 19 příspěvků ( 0.21 % z pův. celku | 0.92 % všech opravených příspěvků )
* Curo: 290 příspěvků ( 3.22 % z pův. celku | 14.11 % všech opravených příspěvků )
* Blujacker: 31 příspěvků ( 0.34 % z pův. celku | 1.51 % všech opravených příspěvků )
* hrach: 77 příspěvků ( 0.85 % z pův. celku | 3.75 % všech opravených příspěvků )
* Zdeny: 360 příspěvků ( 4 % z pův. celku | 17.51 % všech opravených příspěvků )
* Earl Cash: 121 příspěvků ( 1.34 % z pův. celku | 5.89 % všech opravených příspěvků )
* Chrasty: 148 příspěvků ( 1.64 % z pův. celku | 7.2 % všech opravených příspěvků )
* JannBaill: 53 příspěvků ( 0.59 % z pův. celku | 2.58 % všech opravených příspěvků )
* z_moravec: 141 příspěvků ( 1.57 % z pův. celku | 6.86 % všech opravených příspěvků )
* plasmo: 212 příspěvků ( 2.35 % z pův. celku | 10.31 % všech opravených příspěvků )
* 7raul: 9 příspěvků ( 0.1 % z pův. celku | 0.44 % všech opravených příspěvků )
* SeraphCZ: 142 příspěvků ( 1.58 % z pův. celku | 6.91 % všech opravených příspěvků )
* Mr.Dědiček: 206 příspěvků ( 2.29 % z pův. celku | 10.02 % všech opravených příspěvků )
Stav kultivace fóra online: http://programujte.com/kultivace/ http://programujte.com/kultivace/
* durmitor: 20 příspěvků ( 0.17 % z pův. celku | 0.61 % všech opravených příspěvků )
* Frosty: 320 příspěvků ( 2.78 % z pův. celku | 9.71 % všech opravených příspěvků )
* survik1: 19 příspěvků ( 0.17 % z pův. celku | 0.58 % všech opravených příspěvků )
* Curo: 340 příspěvků ( 2.96 % z pův. celku | 10.32 % všech opravených příspěvků )
* Blujacker: 58 příspěvků ( 0.5 % z pův. celku | 1.76 % všech opravených příspěvků )
* hrach: 95 příspěvků ( 0.83 % z pův. celku | 2.88 % všech opravených příspěvků )
* Zdeny: 423 příspěvků ( 3.68 % z pův. celku | 12.84 % všech opravených příspěvků )
* Ace McIntosh: 16 příspěvků ( 0.14 % z pův. celku | 0.49 % všech opravených příspěvků )
* Earl Cash: 230 příspěvků ( 2 % z pův. celku | 6.98 % všech opravených příspěvků )
* pawlik: 100 příspěvků ( 0.87 % z pův. celku | 3.04 % všech opravených příspěvků )
* Chrasty: 201 příspěvků ( 1.75 % z pův. celku | 6.1 % všech opravených příspěvků )
* JannBaill: 62 příspěvků ( 0.54 % z pův. celku | 1.88 % všech opravených příspěvků )
* z_moravec: 265 příspěvků ( 2.31 % z pův. celku | 8.04 % všech opravených příspěvků )
* plasmo: 684 příspěvků ( 5.95 % z pův. celku | 20.77 % všech opravených příspěvků )
* 7raul: 9 příspěvků ( 0.08 % z pův. celku | 0.27 % všech opravených příspěvků )
* SeraphCZ: 188 příspěvků ( 1.64 % z pův. celku | 5.71 % všech opravených příspěvků )
* Mr.Dědiček: 264 příspěvků ( 2.3 % z pův. celku | 8.01 % všech opravených příspěvků )
To w3m : Ne jenom jsem se nudil při ekonomii a teď se nudím při základech programování :-D
To z_moravec : A opravil jsi jej? :P
me se postestilo opravovat text prelozeny z anglictiny do cestiny pomoci prekladace, takze misty jsem vubec netusil, jaka pismena dosadit... :)) a bylo toho kvantum...
z_moravec napsal:
JJ, a trvalo to jen chvilku. Naštěstí to byl nějaký text zkopírovaný z netu, takže jsem dohledal originál :-)
Tohle se mi taky stalo... Nějaké popisy konfigurací tiskáren... Nechápu, proč tam prostě neuvedl dotyčný seznam odkazů na ty tiskárny. :-/
Kdyžtak bych to taky zkusil po chvilkách, pokud vás teda už není jak much na to :-)
To JMM :
Pokud byste měli zájem, napište mi email (!), který naleznete zde: http://lukaschury.cz/
Jako předmět uveďte "Kultivace fóra" a do emailu mimo jiné vložte vaši přezdívku, jakou máte zde registrovanou + proč byste rádi pomohli.
800 příspěvků :smile8: :smile14:
No tak lidi, kultivujte taky trochu, mám pocit, že to tam už dělám sám:))
http://programujte.com/kultivace/ http://programujte.com/kultivace/
Stav kultivace: 66.6%
Zbývá nám 33.4% ! (aktuálně jede druhá vlna, tedy poslední, kdy se opravuje druhá polovina příspěvků).
No tak, lidi, to dáme :)
Kdo se zapojí i do druhé vlny opravy dostane navíc (opět jako první) drobnou pozornost :).
A pak se společně někde potkáme.
To Curo : zase se do toho brzo dám, ted sem se zabrzdil na tom projektu a neznalosti php & mysql
Hrdě hlásím, že jsem se dostal na první místo v počtu opravených příspěvků:)
To survik1 : Já za to nemůžu :D:D:D (už píšu ok? :) )
Pojďte každý opravit 20 příspěvků, ať s tím aspoň trošku hneme:)
ja bych rád pomohl, ale česky umím jenom mluvit, s písaním slovem je to o moc horší :D :D
tak zo slovenskymi pomozem.... zodpovedna osoba nech mi posle blizsie info co a ako.... pls na internu poštu...
Asi vypadám, že celý den nedělám nic jiného, ale právě jsem překonal hranici 1000 opravených příspěvků :-)) Tak a teď chvilka programování...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Chcete mi pomoct? Blbá otázka ... — založil djanosik
Staré hry, které zmněnily svět. — založil DeathHumanCZ
Připojení k SQL serveru ze staré access databáze — založil Antonín
Moderátoři diskuze