Strcat na zaciatok retazca – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Strcat na zaciatok retazca – C / C++ – Fórum – Programujte.comStrcat na zaciatok retazca – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

milan_m0
Newbie
13. 10. 2009   #1
-
0
-

zdravim. neexistuje nejaka C funkcia ktora prida k ratazcu nejaky iny tak ako strcat ale na zaciatok? teda napriklad
char retazec="robil";
strcat(retazec, "do");

aby vysledok bol "dorobil"

alebo ako to co najjednoduchsie co mozno bez dalsej alokacie s najmensim vyslednym kodom vykuzlit
dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.91.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
13. 10. 2009   #2
-
0
-

si vyrob.. neni to nic tezkeho...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
milan_m0
Newbie
13. 10. 2009   #3
-
0
-

no dik ja viem ze to neni nic tazke a vyrobim si. ale sa pytam ci nieje priamo daka funkcia alebo jednoduchy figel. ale asi nie lebo uz by si ho davno napisal ze?:)
aj tak dik za rychlu reakciu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.91.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
13. 10. 2009   #4
-
0
-

To milan_m : figel je v tom, posunout ten cilovej retezec o tolik znaku co ma ten, ktery chces pripojit
a pak tam nakopirovat ten druhej.. klidne uz od zacatku...

pripadne vytvorit pomocnej retezec, do nej to nakopirovat tak jak potrebujes.. a zkopirovat do puvodniho..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
milan_m0
Newbie
13. 10. 2009   #5
-
0
-

cize ziaden figel neexistuje iba rozumny postup;) dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.91.–
milan_m0
Newbie
13. 10. 2009   #6
-
0
-

napadol mi jeden figel ktory mi pomohol a mozno aj pomoze inym tak ho tu napisem
toto je konkretne pre pridanie jedneho znaku (@) pred pole

char pole[20];
char* a=pole;
a++;
strcpy(a,"retazec");
pole[0]='@';

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.91.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Problém s funkcí strcat() — založil Sprinter

Začiatok — založil kfsws

Začiatok — založil Anonymní uživatel

Uplny začiatok v C — založil tope

LaTex zaciatok — založil jozef

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý