Dobrý den,
čersvě jsem pořídil JTAGICE MkII a chtěl bych od Vás potvrdit/vyvrátit následující věc:
Lze si nabastlit vlastní desku s paticí DIP40, napájecím, JTAG a ISP konektorem (vše zapojeno dle manuálu), zasunout do ní ATmegu16 (protože původní deska nemá vyvedené prog. konektory) a naprogramovat přes AVR Studio pomocí JTAGICE? Protože jsem výše uvedené udělal a ať měřím, jak měřím, je to zapojené ok a AVR mi hlásí "Failed to identify target...", AVR zřejmě s JTAGICE komunikuje (přes USB) vpořádku, dokáže ještě přečíst target voltage, ale při pokusu o programování (ať už JTAG nebo ISP, hlásí Entering programing mode.....FAILED). Pokud byste k tomu měli nějaké poznatky, budu rád. Díky- O.P.
Fórum › Mikrokontroléry
Koncepce programování pomocí USB JTAGICE MkII
melo by jit.. musi byt zaple ISP nebo JTAG rozhrani na tom cipu, pak musis mit pripojene napajeni, taky to musi byt pozapojovane spravne, a pokud mas nahodou zaplej krystalovej oscilator nebo externi zdroj hodin tak i ty musis mit..
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Accept a neblokovací režim - vhodnost koncepce? — založil hlucheucho
Síťové programování pod Windows a programování internet — založil Hanzis
Moderátoři diskuze