Problém s vytvořením souboru *.exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s vytvořením souboru *.exe – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s vytvořením souboru *.exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Davson0
Duch
18. 10. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
jsem uplný nováček a chtěl bych se naučit práci v tomto programu. Četl jsem si výukove lekce tady na webu v sekci Články->Programování->C. C++ -> Kurz C++. Avšak jsem se zadrhl hned při první lekci, kdy se mněl vytvořit program. Všechno jsem skoušel několikrát a nemůžu dojít na to v čem dělám chybu.
Tento kód to vypíše při debug a nahlásí že nemůže najít uvedenou cestu:

1>------ Build started: Project: ConsoleLesson1, Configuration: Debug Win32 ------

1>Compiling...
1>main.cpp
1>c:\documents and settings\david\dokumenty\visual studio 2008\projects\consolelesson1\consolelesson1\main.cpp(5) : error C2882: 'std' : illegal use of namespace identifier in expression
1>c:\documents and settings\david\dokumenty\visual studio 2008\projects\consolelesson1\consolelesson1\main.cpp(5) : error C2065: 'count' : undeclared identifier
1>Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\David\Dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\ConsoleLesson1\ConsoleLesson1\Debug\BuildLog.htm"
1>ConsoleLesson1 - 2 error(s), 0 warning(s)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Děkuji za každou odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.242.–
Reklama
Reklama
sputnikone+1
Věrný člen
18. 10. 2009   #2
-
0
-

A co zdroják? Evidentně máš chybu v něm, build log je nám v tomhle případě k ničemu :smile14:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
Davson0
Duch
18. 10. 2009   #3
-
0
-

Už sem na tu chybu došel asi po hodině xD nakonec to opradvu bylo v zdrojaku (spletl sem pismenko xD) Diky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.242.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý