Heslo – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Heslo – Python – Fórum – Programujte.comHeslo – Python – Fórum – Programujte.com

 

bortak0
Newbie
4. 10. 2006   #1
-
0
-

hele chci se zeptat jestli de udelat aby se pythonovskej program pred spustenim ptal na heslo pls helpnete :error:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Voj??ek
~ Moderátor
0
Grafoman
4. 10. 2006   #2
-
0
-



print "Napis heslo!"
heslo=raw_input()
if heslo == 'heslo':
print "spravne heslo"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
bortak0
Newbie
6. 10. 2006   #3
-
0
-

pt? se to na heslo ale pust? t? to tam i bez hesla
?:error:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
6. 10. 2006   #4
-
0
-

Nj, zbytek kódu po heslu musí bejt odsazenej:



print "Heslo!"
heslo = raw_input()
if heslo == 'heslo':
print "ok"
#a tady bude zbytek kódu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
bortak0
Newbie
7. 10. 2006   #5
-
0
-

ale ja myslim když zadáš spatné heslo tak aby se ten program vypnul a když bude správně, aby běžel chapeš?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
7. 10. 2006   #6
-
0
-

Pouze input, ne raw_input!!!

:prsa:


kod=1

heslo=input("Zadejte heslo: ")
if heslo==kod:
print"Spravne heslo!"
#pokracuje program...
else:
print"Spatne heslo!"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
bortak0
Newbie
9. 10. 2006   #7
-
0
-

Kolikrát mam říkat, že chci aby se ten program vypnul, když se zadá blbě heslo! :sport:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
9. 10. 2006   #8
-
0
-

Pánové, tomuhle pánovi bych neřekl již ani ?. Slušnost a soudnost nezná. Ale je to na vás.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Ondřej Němec0
Stálý člen
9. 10. 2006   #9
-
0
-

bortak napsal:

kolikrát mam řikat že chci aby se ten program vytnul když se zadá blbé heslo!!!!! :sport:




radeji si jednu vytni ty a to pekne na obe strany tvare

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ubuntu rulez, Arch rulez... Linux rulez!!!
bortak0
Newbie
9. 10. 2006   #10
-
0
-

Tak sorry ja to chci jen vedet ja sem si ukul minisystem na mobil a chci jen vedet jak to zaheslovat
:call:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
9. 10. 2006   #11
-
0
-

Cože? Ty naprogramuješ minisystém na mobil a nevíš jak udělat takovou primitivní věc?


BTW: To moje řešení faká? tak nevim, co řešíš

:prsa:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
geon0
Grafoman
10. 10. 2006   #12
-
0
-

Jardo, BTW, to tvoje řešení funguje jen na čísla :-(. Hesla přitom bývají z písmen. nevím proto, proč odmítáš raw_input().

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Roman0
Newbie
10. 10. 2006   #13
-
0
-

pro ukonceni muzes pouzit sys.exit(0)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
10. 10. 2006   #14
-
0
-

Já nevim, mě to s tim raw_input nešlo vůbec, asi to je moje chyba.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
10. 10. 2006   #15
-
0
-

Anebo když nechcete řešit zda to bude input() nebo raw_input()(já bych byl jednoznačně pro raw_input),
co takle použít modul tkSimpleDialog?
Kdybys hledal návod, tak je tady: http://www.tkintercz.wz.cz/tkinter-dialog-entry.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
10. 10. 2006   #16
-
0
-

na mobil? :O

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
10. 10. 2006   #17
-
0
-

No já nevím jak se Python a Tk chová na mobilu, ale proč ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
bortak0
Newbie
10. 10. 2006   #18
-
0
-

nějak světoborně se teda nechová :tuc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
bortak0
Newbie
10. 10. 2006   #19
-
0
-

jo a už sem na to kapnul :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
10. 10. 2006   #20
-
0
-

bortak napsal:

jo a u? sem na to kapnul?:pc:?


M? teda zaj?m? jak si to nakonec vy?e?il.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
bortak0
Newbie
11. 10. 2006   #21
-
0
-



# -*- coding: utf-8 -*-
print '''EXISTUJE NEEXISTUJE'''
'napsa HAKI'

kod=122193
heslo=input("Zadejte heslo: ")
if heslo==kod:
print"Spravne heslo!"
#pokracuje program...
else:

print"Spatne heslo!"
sys.exit(0)

import webbrowser
import os
cesta = raw_input('zadej cestu: ')

print os.path.exists(cesta)
raw_input('''skiskni enter pro otevrení teto adresy''')
webbrowser.open(cesta)

raw_input('stiskni ENTER pro konec')



Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Josef Hornych0
Návštěvník
13. 10. 2006   #22
-
0
-

^^ No comment ^^

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
13. 10. 2006   #23
-
0
-

No nevim, je to dlouho, co jsem delal v Pythonu, ale neimportuje se nazacatku programu? A proe mas v print a raw_input tolik uvozovek? A jestli je to pro mobily, na mobilech je ENTER? :och:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
bortak0
Newbie
14. 10. 2006   #24
-
0
-

neni ale tohle neni pro mobily to viszejo ti sem dam muj os
??:full:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rilmi0
Newbie
17. 10. 2006   #25
-
0
-

Nechci se to dotknout, ale ty nemas ani paru o tom jak nakodit OS :tuc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
17. 10. 2006   #26
-
0
-

HH, si myslim, velkej programátor a neví jak udělat obyčejný if na heslo...

:))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Heslo — založil Tomáš

Heslo — založil Aliande

Prográmek na heslo — založil TOP SECRET

Heslo k dokumentu — založil Tokan

Meno a heslo — založil Empo202

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý