Zdravím,
potřebuju umožnit zákazníkovi upload většího množství dat na server a přes webové rozhranní je to hodně nepohodlné. Na serveru je zprovozněné ftp, ale účet má samozřejmě přístup ke všem adresářům, takže i k vlatsním skriptům atd., což není žádoucí. Mám představu, že napíšu jednoduchý prográmek, který se přes ftp připojí k zadanému adresáři a neumožní se dostat do vyšších složek. Chci se zeptat jestli jste někdy neřešili podobný problém a nemáte už náhodou hotové řešení.
Moje představa je:
ideálně v C#
do konfiguračního souboru zadám parametry: server, login, heslo a adresář a po zkompilování dostanu jednu binárku, konfigurace nesmí být editovatelná užvatelem
program by měl umožňovat pouze nahrávání a mazání souborů v rámci zadaného adresáře a podadresářů
Příp. pokud máte jiný způsob řešení, tak budu taky vděčný za nakopnutí.
Dík.
Fórum › .NET
Ftp klient
sice muzes udelat program ale kazdej trochu vzrucnejsi programator klidne vycuca heslo a login a naloguje se z cehokoliv jineho...
co pouzit server kterej ho pusti jen kam ma?
To z_moravec : KIIV má pravdu, v tomhle případě stačí třeba jen pitomý WireShark a dostane heslo i se jménem. Mám podobný problém a řeším to třeba z té druhé strany, nepíšu klienta, ale přímo server. Akorát já mám výhodu v tom, že železo, kde běží IIS a celé stránky je plně v mé správě.
To KIIV : To je mi jasné, ale s tímto programem bude manipulovat pouze pár lidí a ti to z toho nevydolujou.
To DragonBehemont : Bohužel ten server neadministruju. Napadlo mě to tam sypat přes jiný server, ale tím se zvýší pravděpodobnost, že dojde k chybě.
To z_moravec : Právě, že já mám výhodu v tom, že si tam můžu vytvořit i vlastní "ftp server"
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
UBUNTU FTP KLIENT — založil janik366
FTP klient - makra — založil yaqwsx
FTP Klient - Upload souborů na server — založil Cruppy
Server a Klient — založil infomf
E-mailový klient. — založil