Problém s jazykem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s jazykem – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s jazykem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

maty0
Duch
4. 10. 2006   #1
-
0
-

Dobr? den, potřeboval bych napsat program, kter? by si u?ivatel st?hnul, spustil, tam by zadal do formul??e cestu k souboru a klikl odeslat, vybran? soubor by se odeslal m? na mail, a ted m?m probl?m v jak?m jazyce to napsat. existuje n?jak? funkce v c++ na odes?l?n? mail?? na?el jsem knihovnu kter? toto umo?nuje ale je pro c# a to by si u?ivatel musel stahovat aby mu to chodilo .net framework 2.0 a to je samoz?ejm? nemysliteln?. nev?te n?kdo o n??em?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Gabriel0
Duch
8. 10. 2006   #2
-
0
-

Caf
staci spravit web aplikaciu (HTML, PHP, JavaScript, ...), nemusi si stahovat na to program, staci mu URL na tvoju web aplikaciu...

Nahlásit jako SPAM
maty0
Duch
8. 10. 2006   #3
-
0
-

Ne, tak právě o tohle mi nejde, chtěl jsem vědět jak by to šlo pomocí .exe a né skriptů na netu, jinak dík

Nahlásit jako SPAM
DeaLer+2
Hero
8. 10. 2006   #4
-
0
-

macijas napsal:

Dobr? den, potřeboval bych napsat program, kter? by si u?ivatel st?hnul, spustil, tam by zadal do formul??e cestu k souboru a klikl odeslat, vybran? soubor by se odeslal m? na mail, a ted m?m probl?m v jak?m jazyce to napsat. existuje n?jak? funkce v c++ na odes?l?n? mail?? na?el jsem knihovnu kter? toto umo?nuje ale je pro c# a to by si u?ivatel musel stahovat aby mu to chodilo .net framework 2.0 a to je samoz?ejm? nemysliteln?. nev?te n?kdo o n??em?

Na to ti sta?? z?kladn? funkcionalita .NET 2.0 a pokud m?? probl?m s t?m, ?e by si n?kdo musel st?hnout .NET Framework 2.0, tak z toho nem?j strach, proto?e ve v?t?in? p??pad? u? ho bude m?t.

Nahlásit jako SPAM
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Adam Streck0
Stálý člen
8. 10. 2006   #5
-
0
-

P?ed ned?vnem se to ?e?ilo jinde, v?sledek byl ?e WinXP m? v z?kladu .net framework 1.1, XP SP2 m? 2.0 a Vista m? 3.0.
EDIT, tak je to drobet jinak - ale

.NET 1.1 s XP SP2
.NET 2.0 je znacne novejsi - ale dnes uz ho ma alespon 50% useru - je beznou soucasti zivota

jinak pri rozumne distribuci .NET aplikaci (studuj technologii ClickOnce) pres IE 6.0+ si aplikace prinejhorsim sama z netu dotahne .NET 2.0 a jine potrebne serepeticky a nainstaluje je pred jejim spustenim.

Nahlásit jako SPAM
maty0
Duch
12. 10. 2006   #6
-
0
-

Tak díky, to jsem netušil, že to je až tak rozšířené, říkal jsem si co všichni blbnou s tím C#, když nikdo nemá .NET Framework. Tak jsem byl vedle.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

S jakým jazykem začít? — založil Sunshinek

Problem s < a > — založil 7raul

Problém — založil rotoro

Problém v C++ — založil Anonim

Problem — založil jurec

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý