Pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

joskoo0
Newbie
22. 10. 2009   #1
-
0
-

Dobry den
Mam dotaz ja chci programovat v c++ podobnou hru jako je need for speed carbon a potřebuji vědět co je potřeba z matematiky na to konkretně

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.177.–
entity0
Newbie
22. 10. 2009   #2
-
0
-

Hlavne zdravy usudok...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.233.–
"long long long is too long" - MinGW
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 10. 2009   #3
-
0
-

NFS Carbon?
to budes potrebovat desitky a ne li stovky spickovejch programatoru, zatracene hodne penez, odladeny engine a nekolik let casu
cimz odpada problem s tim, ze bys potreboval spickove znat vysokoskolskou matematiku a matice ... taky expertni znalost programovani a tak..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
22. 10. 2009   #4
-
0
-

Ou... A já si myslel, že mě už nic nepřekvapí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.83.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
22. 10. 2009   #5
-
0
-

To joskoo : :D, tak to je opravdu "reálná" představa. Zkoušel si už třeba naprogramovat nějakou menší např. něco jako pampuch nebotak něco? Zkus a uvidíš kolik je práce s takto jednoduchou hrou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Míša
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
23. 10. 2009   #6
-
0
-

yaqwsx napsal:
Ou... A já si myslel, že mě už nic nepřekvapí.



Tebe to překvapuje? Mě ani ne... :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Earl Cash0
Věrný člen
23. 10. 2009   #7
-
0
-

fake...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
yaqwsx+9
Posthunter
23. 10. 2009   #8
-
0
-

To Míša : Překvapuje mě takováto forma podání, navíc zmíňení Carbonu a matematiky.. Obvykle je to: "Chci programovat 3D hry, mám si stáhnout VS nebo DevC++?"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.112.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
pc_manik0
Stálý člen
27. 10. 2009   #9
-
0
-

To joskoo :
Hale pro začátek si zkus naprogramovat program Hello World!
Na to abys naprogramoval hry takového typu tak potřebeješ firmu,si zjisti jak je velká firma EA a jaká je jejich znalost IT.
A pak poznáš že na to abys naprogramoval NFS Carbon nemáš!

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
pidgin0
Návštěvník
28. 10. 2009   #10
-
0
-

tady se člověk teda pobaví, jeden háčkuje a druhý chce psát carbony ještě dříve než need for speed 1, já padám

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.240.–
Lordest0
Super člen
28. 10. 2009   #11
-
0
-

chlapce fakt si to musis trocha v hlave upratat..
najprv som neodpisoval ako ostatni no ked sa to uz zacalo :-D..

pozeral si si niekedy Credits nejakej hry? ked si to pozries tak urcite zmenis nazor na urobenie druhej NFS carbon :D
ak nie, co je dost mozne tak potom fakt neviem :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
NeviemNic0
Newbie
31. 10. 2009   #12
-
0
-

chci programovat v c++ podobnou hru jako je need for speed carbon



popri programovani nfs carbon by si si mohol spravit aj svoj (novy) mikroprocesor. samozrejme aj svoju graficku kartu. co ti nato treba? vobec nic, iba zit 1500 -2000 rokov a dva kamiony chipsov.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.85.–
pc_manik0
Stálý člen
2. 11. 2009   #13
-
0
-

To NeviemNic :
Inteligentnější odpověd sis najít nemohl?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
NeviemNic0
Newbie
2. 11. 2009   #14
-
0
-

To pc_manik :
mam odpovedat na tvoj inteligentny dotaz?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

Pomoc — založil Aikon

Pomoc — založil Michael

Pomoc — založil LordMorpheus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý