Jak vypasovat email? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak vypasovat email? – PHP – Fórum – Programujte.comJak vypasovat email? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

X-Ray0
Duch
22. 10. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den, mám v proměnné $text uložen celý obsah html stránky a potřeboval bych z toho kódu pomocí preg_match_all dostat všechny emaily (a to i tedy ty, pokud je to zapsane <a href='mailto:email@mail.cz' > (bez mezery mezi mailto)). Poradíte mi prosím jak napsat jakoby tu masku pro tu funkci? Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.221.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
22. 10. 2009   #2
-
0
-

Spammer začátečník? Použij google, návody na toto jsou snad v každém tutoriálu k regulárním výrazům.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
X-Ray0
Duch
22. 10. 2009   #3
-
0
-

Nejsem spammer, jen jsem si nedavno napsal něco jako vlastní crawler, a tak mě napadlo, že kromě indexovaní obsahu a adres, by se dal přihodit ještě email. Na googlu jsem docela hledal, ale nenapadá mě, jak tam k tomu napasovat to mailto:

Nicméně to ještě vyzkouším.:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.221.–
kreten
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 10. 2009   #4
-
0
-

fasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvbfasjbdvfhadsjhadsvb

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.218.–
X-Ray0
Duch
23. 10. 2009   #5
-
0
-

Kreten: a co si si tím dokázal. Jinak kdyby tu někoho zajímalo konečné rozřešení:

preg_match_all('~[_a-z0-9\.\-]+@[_a-z0-9\.\-]+\.[a-z]{2,4}~i', $data, $matches);

var_dump($matches);

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.221.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Email — založil Alan

Email — založil Marek

Odeslání na email — založil Janina

Email - rozeslání — založil peXtr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý