VS 10 – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VS 10 – Offtopic – Fórum – Programujte.comVS 10 – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 10. 2009   #1
-
0
-

Používá někdo? Kdy má vyjít? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.70.–
Reklama
Reklama
23. 10. 2009   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : Pokud myslíš Visual Studio 2010, tak ano, používám a jsem nad míru spokojenej (zvlášť s druhou betou, která má go-live licenci). RTM se má objevit snad kolem března.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 10. 2009   #3
-
0
-

jj, myslim Visual Studio 2010 :D

Ja planuju vetsi prekopavku :)...
novej HDD http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59689 -> Win7 -> Visual Studio 2010 :D

Zajímalo by mě, jak moc náročný to bude. Z několika článků jsem se dozvěděl, že bude bohužel vylepšen především WPF a ASP, na WinForms se moc nedostava... Potom ty stahovatelný vylepšeníčka atp. Už mi to zavání trochou amatérnosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.70.–
23. 10. 2009   #4
-
0
-

Amatérností? Proč? Co bys chtěl na WinForms vylepšit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
27. 10. 2009   #5
-
0
-

Taky pouzivam VS10 :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.74.–
SeraphCZ0
Stálý člen
27. 10. 2009   #6
-
0
-

Nevíte proč se s express edicí VS10 nejde připojit k MS SQL(není tam vůbec connector)? Myslíte že to je omezení express edice (což by bylo divný protože v předchozích expressech to normálně fungovalo) nebo jen nedodělek (přeci jen je to pořád beta i když druhá).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
27. 10. 2009   #7
-
0
-

To SeraphCZ : Pokud se nemůžeš připojit ve Visual Studiu, jde nejspíš o chybu, kterou by bylo vhodné ohlásit. Pokud v programu, není to vinou zvolené edice Visual Studia (připojení k databázi je záležitost .NET FW).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
SeraphCZ0
Stálý člen
27. 10. 2009   #8
-
0
-

Jde o připojení přímo v Visual Studiu. Mohu se připojit jen na MSSQL compact, Access a jeste je tam jedna moznost. Každopádně připojení přímo k databázi tam není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
27. 10. 2009   #9
-
0
-

Mno uvidíme, zatím jsem o takovém omezení neslyšel a bylo by dost nesmyslné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý