Hacking – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hacking – C / C++ – Fórum – Programujte.comHacking – C / C++ – Fórum – Programujte.com

joskoo0
Newbie
25. 10. 2009   #1
-
0
-

Mam dotaz jak se da hacknout forum

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.177.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
25. 10. 2009   #2
-
0
-

už si trapný...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
dannyk0
Věrný člen
26. 10. 2009   #3
-
0
-

Huray, konecne nejsem sam s timhle nazorem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
sputnikone+1
Věrný člen
26. 10. 2009   #4
-
0
-

Neboj se, je nás skutečně víc

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
yaqwsx+9
Posthunter
26. 10. 2009   #5
-
0
-

Původně jsme se k tomuto nechtěl vyjadřovat, ale... Taky se hlásím k tomuto názoru. Schválně kolik nás bude! Udělejme z tohoto topicu topic s největším počtem reakcí!

To joskoo : Unést admina, sypat mu sůl do očí a chtít po něm heslo. Nebo ho svázat pod sprchu na vlažnou vodu (nejlépe aby voda tekla na genitálie) a poté vyhrožovat spláchnutím záchodu...
(PS: Toto neberte vážně, mělo se jednat o sarkastickou odpověď. V žádném případě nikoho nenavádím k takovýmto činnostem!)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.115.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
entity0
Newbie
26. 10. 2009   #6
-
0
-

To yaqwsx : Tiez sa hlasim k tomuto "hnutiu" :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.174.–
"long long long is too long" - MinGW
dannyk0
Věrný člen
26. 10. 2009   #7
-
0
-

Tak jsem rad, ze nejsem sam. Po par rozhovorech na icq s timto uzivatelem jsem tak nejak usoudil, ze je trochu "out of mind".

BTW: Radim tenhletopik smazat, protoze to bude OT a FLAME jak prase.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
26. 10. 2009   #8
-
0
-

Já být tebou, tak na to jdu chytře komplikovaně.
Základ úspěchu tkví ve stroji času, který sestrojíš celkem jednoduše, na Googlu je spousta zaručeně funkčních návodů, např. http://www.geocities.com/timemachine_nz/images/time_machine_plans03.jpg. Až ho budeš mít, nastav výchozí čas na dnešek (pomocí Javascriptu) a cílový čas na dobu, kdy dané fórum (předpokládám, že to bude phpBB) vznikalo.
Během toho cestování budeš mít spoustu času na učení se PHPka, onanii, a další zdraví prospěšné věci. Už jsi tam? Dobře - v době, do které se dostaneš, kontaktuj tvůrce tohoto fóra, řekni mu že vynikáš v PHP, a že víš, že vytváří fórum, tím na něj zapůsobíš. No, a vlož do nějakého souboru nějaký zranitelný kód, který v současnosti využiješ k tomu, aby ses do fóra dostal.

Já doufám, že sem ti poradil....

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
Míša
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
26. 10. 2009   #9
-
0
-

Já teda nevím, ale mám pocit že reakcemi na tyhle nesmysly akorát shazujete úroveň tohoto fóra... :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
26. 10. 2009   #10
-
0
-

Většinou na tohle nikdo ani neodpovídá, ale v případě tohohle čtenáře už se to nedalo - podívej se do jeho profilu, na co se ptá. Ale omlouvám se, jestli jsem někoho urazil, stroj času opravdu sestrojit nelze...

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
26. 10. 2009   #11
-
0
-

To Kobi : Teoreticky ano... Ale já zastávám názor, že čas změnit nejde. třeba tento případ. Kdyby se skutečně v čase vrátil, hacknul fórum, něměl by důvod sem psát a nedozvěděl by se jak sestrojit času, tím pádem by nehacknul fórum a tím pádem by sem napsal. To je hezký cyklus, že?
To Míša : Každé pořádné fórum o IT má 10 % stupidních topiců, s tím se smiř.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.115.–
Midnight
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
26. 10. 2009   #12
-
0
-

stroj času opravdu sestrojit

Zatím....zatím.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
26. 10. 2009   #13
-
0
-

To dannyk : taky se se mnou snažil hovořit na ICQ a dospěl jsem ke stejnému názoru jako ty....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.239.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
26. 10. 2009   #14
-
0
-

k tomu stroji času, nedáávno jsem četl zajímavý článek o fázovém posunu, který s tím úzce souvisí... v čase se pochopitelně přemístit nedá, ale teoreticky (hodně teoreticky) by se dal objekt fázově posunout... čili by jakoby nebyl posunut čase, ale existoval by v jiné realitě... ve stejném světě, ale fázově posunutý...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.239.–
SeraphCZ0
Stálý člen
26. 10. 2009   #15
-
0
-

To yaqwsx : Ano tvá teorie je správná pokud předpokládáš že čas je jedna nedělitelná linka, pokud ovšem uvažujeme že po každé změně se časová linie rozdělí a plyne jiným směrem tak ke zacyklení vůbec nedojde protože zpět jsi cestoval v jiné časové linii(někdy se tomu říká nohavice(nebo kalhoty teď si nejsem úplně jistý :-D) času). to že už v této časové linii (tedy té kdy už zná heslo eventuelně má backdoor) nemá potřebu cestovat zpět už tu prvotní cestu nijak neovlivní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
27. 10. 2009   #16
-
0
-

To SeraphCZ : Jen doplním že touhle změnou v čase by se dostal do jiné dimenze ve který by se to stalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
pc_manik0
Stálý člen
27. 10. 2009   #17
-
0
-

To joskoo :
Tedka opravdu zamyslel ses někdy nad sebou?Tvé topicy mě přijdou až dost trapné!

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
28. 10. 2009   #18
-
0
-

Beztak to je tajný Curův účet, kterým se na naše konta baví :-D. Tenhle člověk to nemyslí vážně :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
28. 10. 2009   #19
-
0
-

Asi nejlepsi weby s hodne informacema a tutorialy o hackovani jsou tyto:
http://e-hackovani.webnode.cz/
http://www.hackovani.unas.cz/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.122.–
pc_manik0
Stálý člen
28. 10. 2009   #20
-
0
-

Tedka něco napíšu trochu upřímného,ale podle mě za tu dobu co mi něco psal uživatel joskoo na icq a skype mi přijde vadnej.

Nahlásit jako SPAM
DragonBehemont0
Super člen
28. 10. 2009   #21
-
0
-

Ale na druhou stranu se už několikrát vyskytl názor, že by k přenosu časem mohli sloužit černé díry. Údajně existují lidé, kteří jsou schopni dokonce provést teleportaci věcí z místa na místo. Pokud by se dala některá věc teleportovat, tak by to znamelo, že k cestování časem moc nechybí.

Ale ten fázový posun v prostoru je taky zajímavá věc, slyšel jsem o tom, ale nikdy nic nečetl, jen tak z doslechu... jak by se to vlastně dalo uskutečnit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
SeraphCZ0
Stálý člen
28. 10. 2009   #22
-
0
-

Údajně použitím vysokofrekvenčního mag. pole o velké intenzitě. Viz. Filadelfský experiment (předpokládáme-li ovšem že to není výmysl (ovšem na každém šprochu pravdy trochu :-) ) Musíš si ale přestat představovat hmotu jako hmotu nýbřž jako energii. (trochu jsme zabředli do filozofie - viz. idealismus). Když měníš frekvenci u elektromagnetického záření tak to záření nejdřív topí potom je ho možný vnímat (světlo) a nakonec je z něj gamma záření prostupující hmotou. Ta samá podstata se projevuje naprosto jinak a jen tím že změním jeden z jejich základních atributů. Když je možné hmotu rozložít a dostat z ní energii (štěpná reakce) pak je jistě možné ji zase složit zpět ze samotné energie. Jen si ale spočítejte kolik by ste jí potřebovali jen na jedno kilo hmoty (známý vztah E=m*c^2).

Nahlásit jako SPAM
darthdeus0
Stálý člen
30. 10. 2009   #23
-
0
-

Zajímavý, jak si všichni hned hrabou posty flamovanim na každý noob otázce jako je tahle :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.7.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
pc_manik0
Stálý člen
30. 10. 2009   #24
-
0
-

To darthdeus :
No přesně tohle je Noob otázka asi jako všechny otázky uživatele joskoo.Ale všichni si na tom nehrabou posty,ale snaží se mu to vysvětlit,ale za tu dobu co ho znám tak mi přijde že jemu je něco vysvětlovat zbytečné,pořád si stejně bude myslet své.

Nahlásit jako SPAM
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
30. 10. 2009   #25
-
0
-

To Garret Raziel : Sakra, byl jsem odhalen. :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.233.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
31. 10. 2009   #26
-
0
-

To SeraphCZ : použitím vysokofrekvenčního mag. pole o velké intenzitě - rychle rotující černá díra :-D Hawking to vystihl dobře - "Pokud bude někdy v budoucnu vynalezen stroj času, jaktože k nám ještě nepřivítal žádný turista z budoucnosti." (ta formulace není přesná, ale ta pointa v tom je)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
DragonBehemont
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
31. 10. 2009   #27
-
0
-

To Nefaritus : To není zcela jisté. Existují záznamy v výskytu lidí, kteří byly oblečeni úplně mimo tehdejší styl. Dokonce údajně existují nástěnné malby, kde mezi muži z kmene tančí i člověk v triku a kraťasech... a podobných záznamů by se dalo najít vícero.

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
31. 10. 2009   #28
-
0
-

To Nefaritus : To DragonBehemont : A nebo si lidi dají/dávají pozor, aby nebyli spatřeni...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.94.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
31. 10. 2009   #29
-
0
-

Aneb co by se stalo, kdybych potkal sám sebe? Řeklo by mi mé budoucí já, čeho se vyvarovat, neboli změnit budoucnost, takže by se pak třeba nedokázal vrátit do minulosti? Tyhle teorie mě fascinujou :)

Nahlásit jako SPAM
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
31. 10. 2009   #30
-
0
-

Mě by moje já řeklo: Nikdy nedělej chat na Programujte! :)

Nahlásit jako SPAM
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
31. 10. 2009   #31
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.166.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
yaqwsx+9
Posthunter
31. 10. 2009   #32
-
0
-

To Curo : Ale neřeklo...
To Kobi : Nevím proč, taky mě takovýto věci fascinujou. Možná seknu s programováním a dám se na filozofii.

Ale k tématu; nevím jestli je joskoo (autor tohoto topicu) shodný s Joskem na ICQ, který mě kontaktoval před několika týdny (pokud ne, tak se omlouvám). Joskovi se asi nepodařilo hacknout fórum a tak si založil vlastní - http://www.forum-portal.ic.cz/ Navíc jsem obdržel nabídku psát na tomto "serveru".

Nahlásit jako SPAM
DragonBehemont0
Super člen
31. 10. 2009   #33
-
0
-

To Kobi : No, teorií existuje spousta... některé tvrdí, že by se dvě osoby z různých časů neměli potkat, jinak obě zaniknou, nebo se spojí v jednu, nebo dokonce jsem někde četl názor, že se spojí a vznikne jakási anithmota (plazma, nebo něco na způsob černé díry), ale už nevím, kde to bylo. Ale na druhou strnu jsem četl článek o tom, jak se člověk setkal se svým vlastním já , které bylo o nějakých 20-30 let starší, dokonce existují fotky. :-)

Ale obecně uznávaná teorie zní, že pokud by ses vrátil do minulosti a změnil by si jednu jedinou věc a vrátil by ses zpátky do svého času, tak by Tvůj svět byl jiný... prostě narušíš časovou lini a změníš průběh událostí, což mi přijde logické. Nebo je někdo jiného názoru?

To yaqwsx : Jo, to je dobrý... nemůžeš hacknout fórum? založ si vlastní a hackni si ho :-D

Nahlásit jako SPAM
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 10. 2009   #34
-
0
-

Teoria času: čas sa meria pohybom častíc v atóme...na to aby sme vrátili čas, by sme museli vrátiť celý vesmír na pôvodnú polohu...a to nejde...:)...Teda ako napisal Dragon :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.137.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
31. 10. 2009   #35
-
0
-

To DragonBehemont : A co tohle: představ si, že jsem dnes sestrojil stroj času a napadlo mě vrátit se 20 let zpátky časem. Tam jsem znemožnil sestrojení stroje času (jakkoliv, na tom nesejde). Co by se se mnou v minulosti stalo, když vlastně v budoucnu nebyl stroj času vynalezen a vyroben?

Nahlásit jako SPAM
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 10. 2009   #36
-
0
-

Já zastávám ten názor, že kdyby někdo cestoval v čase, řekněme 5 let zpět, stal by se z něj časový paradox. Jednoduše řečeno byl by navíc. Kdyby se pak chtěl vrátit zpět 5 let do budoucnosti, potkal by tam své minulé já, které tam normálně žije.

To Anonymní uživatel : Ano, pokud bychom chtěli vracet čas. Pokud bychom ale chtěli v čase vracet pouze sebe, tak to už je něco jiného.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
DragonBehemont0
Super člen
31. 10. 2009   #37
-
0
-

To Kobi : Toť otázka... buď by sis odřízl cestu zpátky, protože po Tvém zásahu by nemohl stroj času existovat... a nebo by se na něj vztahovala "vyjímka" díky tomu, že by v danou chvíli již byl sestrojen.... sice v budoucnosti, ale tím, že by se přenesl zpět by se stal součástí minulosti... :-)) A nebo by si tam zůstal... ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
DragonBehemont0
Super člen
31. 10. 2009   #38
-
0
-

To Anonymní uživatel : Zajímavá úvaha... jestli by časem cestovala celá existence člověka... a nebo by se člověk rozdvojil... část by zůstale ve svém čase a druhá část by se přenesla zpátky... ale v tom případě je možno, že by se při cestě do svého času obě existence opět spojili v jednu...

Nahlásit jako SPAM
DragonBehemont0
Super člen
31. 10. 2009   #39
-
0
-

rozjíždí se nám tu zajímavá debata... nakonec ještě dojdeme do fáze, kdy opravdu sestrojíme stroj času :-D :-D Jinak bych třeba doporučil časopis Enigma speciál - Paranormální jevy (viz. odkaz) je tam taky pár zmínek o takovýchto věcech, cestování časem, teleportace, atd.

http://www.rfhobby.cz/index.php?locales=2&id_page=118&id_previous_page=257&nocache=1257020837.9387&inq=68910aad3a5cfa29c4b6a85355b3ea7f&ida=573&id_art=0&sta=0&cislo=0&sea=0&=0&fid=0&nsrd=0&kty=0&checksum=648f1e530944427630c43cff2d9d289e

Nahlásit jako SPAM
DragonBehemont0
Super člen
31. 10. 2009   #40
-
0
-

To Kobi : Ještě je tu jedna možnost... že by si zmizel a přenesl se zpátky, protože, když si zamezil sestrojení stroje času, tak by si tím pádem ani nemohl cestovat zpátky... proto by bylo vyloučeno, aby ses nacházel v minulosti...

Miluju filozifii a teoretické diskuze :-))

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
31. 10. 2009   #41
-
0
-

Ještě k původnímu tématu (kdyby to někoho zajímalo).
Joskovi jsme přenechal jedno moje stařičké fórum (to bylo v době, kdy jsme nemohl najít bug v mém prográmku, tak jsme chtěl do světa prorazit s phpBB fórem, ale to je jedno). Mělo všechno už hotové - rozdělení sekcí, můj vlastní skin (který byl ale povedený, hodně povedený). Během 3. minut byl zpátky výchozí phpBB skin, změněn název, tak aby neodpovídal doméně - původně to bylo [a:j]-[ty:] tým - Nikdo není tak chytrý jako my všichni dohromady - geniální, ne?) . A poté se objevil příspěvek v tomto tématu http://aj-ty.tym.cz/viewtopic.php?p=125#p125...
Hm, fakt by mě zajímalo, kdo Joska je. Pokud je mu 18, jak mi psal, tak ho začínám litovat. Pokud jsi to ty Curo - jak jsi to mohl mému nebohému fóru udělat! :smile10:

Nahlásit jako SPAM
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
31. 10. 2009   #42
-
0
-

To yaqwsx : Fakt mě to mrzí, ale neměl jsem zrovinka co dělat :).

Nahlásit jako SPAM
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
31. 10. 2009   #43
-
0
-

To Curo : Curo, rozděl prosím téma s tím OT okolo stroje času, vypadá to zajímavě =)

K tématu: Jak řekl SeraphCZ, nejlogičtější se zdá teorie vícevláknového časového prostoru, kdy změnou v minulosti jednodušše vytvoříte nové vlákno, kterým budete žít. Staré vlákno se pak přepíše tím novým. Vědci také odhadují, že takovýchto časových vláken je nekonečněmnoho, takže někde by mohl být Josko opravdu odborníkem na IVT xD

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.152.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
1. 11. 2009   #44
-
0
-

To survik1 : :D tos řekl moc pěkně. Každopádně nevěřím, že lze cestovat čase, jen se o tom pěkně uvažuje a dělají se o tom pěkné teorie...

Nahlásit jako SPAM
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
1. 11. 2009   #45
-
0
-

To Curo : Neměl si co dělat? Co takle opravit ten blbý náhled příspěvku :)

Nahlásit jako SPAM
SeraphCZ0
Stálý člen
1. 11. 2009   #46
-
0
-

To survik1 : já si myslím že existuje vesmír ve kterým je složen z bonbónů ale v žádným není odborníkem na IVT :-D (viz. BBT)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.197.–
DragonBehemont0
Super člen
1. 11. 2009   #47
-
0
-

A četli jste někdo zákon relativity od Einsteina? Údajně, kdyby někdo vyletěl do vesmíru a dokázal se pohybovat rychlostí světla, tak by nezestárl (zjednodušené pojednání). takže teoreticky se to dá považovat jako cesta časem, kdybych takto cestoval dosti dlouho, tak bych se mohl vrátit a vydět i svá pravnoučata... ale jak potom zpátky? :-)

Nahlásit jako SPAM
DragonBehemont0
Super člen
1. 11. 2009   #48
-
0
-

To yaqwsx : A máš někde třeba obrázek s tím Tvým designem? Nj, Joska se nám vybarvuje, za chvilku z něj vypadne, že Windows nevymyslel Bill Gates, ale on :-)

Nahlásit jako SPAM
DragonBehemont0
Super člen
1. 11. 2009   #49
-
0
-

Což o to, cestování časem třeba možné je... akorát se ještě nepřišlo na ten správný způsob.

Nahlásit jako SPAM
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
1. 11. 2009   #50
-
0
-

Proto se taky většina vědců shodla, že minimálně do budoucnosti cestovat jde. JInak super seriál na téma paralelních dimenzí je Cesta do neznáma.

To survik1 : S tím "vícevláknovým" časovým prostorem bych byl opatrný. Ona to totiž není tak úplně pravda. Protože jedna teorie předpokládá nekonečno paralelních dimenzí, jiná, že neexistuje žádná. Ale právě cestou v čase by se taková dimenze vytvořila.

To yaqwsx : Víc než fylozofii bych ti doporučil teoretickou fyziku. Tam by ses o tom dozvěděl poměrně dost. Fylozofii určitě ne.

Nahlásit jako SPAM
Lordest0
Super člen
1. 11. 2009   #51
-
0
-

DragonBehemont napsal:
A četli jste někdo zákon relativity od Einsteina? Údajně, kdyby někdo vyletěl do vesmíru a dokázal se pohybovat rychlostí světla, tak by nezestárl (zjednodušené pojednání). takže teoreticky se to dá považovat jako cesta časem, kdybych takto cestoval dosti dlouho, tak bych se mohl vrátit a vydět i svá pravnoučata... ale jak potom zpátky? :-)

teoria relativity hovori o tom, ze cas plynie pomalsie pri nejakej kladnej rychlosti ( je jedno akej ). Samozrejme, ze pri rychlosti svetla je to uz viacej vidiet. Einstein povedal aj to, ze rychlost svetla je maximalna ale podla mna moze byt aj nadsvetelna rychlost.. pretoze ked si tak vezmete je rychlost svetla strasne "pomala" ( 300 000 km/s ) ( do inej sustavy by to trvalo s rychlostou svetla fakt dlho ) ..

inak teoria relativity je dokazana ->
robili testy.. na nejaku stihacku ci kde dali atomove hodiny, a na zem dali atomove hodiny. Stihacka presla nejaky usek (trocha dlhsi aby to neboli hrozne male cisla) a pristala na porovnanie vysledkov.. atomove hodiny na zemi boli malinko napred..

DragonBehemont napsal:
rozjíždí se nám tu zajímavá debata... nakonec ještě dojdeme do fáze, kdy opravdu sestrojíme stroj času :-D :-D Jinak bych třeba doporučil časopis Enigma speciál - Paranormální jevy (viz. odkaz) je tam taky pár zmínek o takovýchto věcech, cestování časem, teleportace, atd.

http://www.rfhobby.cz/index.php?locales=2&id_page=118&id_previous_page=257&nocache=1257020837.9387&inq=68910aad3a5cfa29c4b6a85355b3ea7f&ida=573&id_art=0&sta=0&cislo=0&sea=0&=0&fid=0&nsrd=0&kty=0&checksum=648f1e530944427630c43cff2d9d289e

j enigma je v pohode, dalsi casak ktory odporucam je 21. stoleti ktory je fakt good..
i ked minule ma trocha zaskocilo ze tam mali chybu (o zmrazovani tiel), napisali tam ze zmrazia telo na -600 °C ci kolko,
pritom kazdy z nas vie ze minimalna teplota je -273.15 °C , pri ktorej sa zastavuju castice..

inak zaujimave debatovat o case.. dalsia zaujimava tema je aj o anti-gravitacii .. viete ze cmeliaci alebo lienky nemaju prisposobeny tvar na lietanie? zistili to nedavno vedci.. oni lietaju totizto tak ze okolo seba si vytvaraju antigravitacne pole. neviem ci je to pravda ale pocul som to.. nieco podobne vyvijal Tesla ktory zevraj na to mal uz nejaky stroj ale mu to zhabali.

inak Einstein vypocital, nieco ako existenciu ciernej diery.. povedal na to ze nieco take si priroda mohla fakt uz odpustit kdezto cierna diera zerie vsetko co jej ide do cesty.. dalsia zaujimava diskusia :p.. je ich fakt kopa.. mohol by si Curo vytvorit nejake forum na taketo debaty?

inak, mozno mam stare informacie :-) v tom pripade sry

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
DragonBehemont0
Super člen
1. 11. 2009   #52
-
0
-

To Lordest : Děkuji za doplnění přesného znění teorie relativity ;-)

Nahlásit jako SPAM
Lordest0
Super člen
1. 11. 2009   #53
-
0
-

nz, inak trochu edit predosleho prispevku..

To Matrix17 :

preco? a tak filozofia prirodnych vied neexistuje?

Nahlásit jako SPAM
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
1. 11. 2009   #54
-
0
-

To Lordest : Nemyslím, že -273,15 °C bude konečných. Chlad je energie, njemá s částicemi nic společného. Už jen fakt, že kousek za sluneční soustavou a stejně pak "hodně daleko" za sluneční soustavou bude jedna a tatáž teplota mi přijde divný.

To Lordest : Otázkou je, jak může něco cestovat rychleji jak světlo?

To Matrix17 : Kdyby se cestou v čase vytvořila, pak by jich muselo existovat právě nekonečně mnoho, vezmeme-li v potaz, že lidé v "budoucnosti" časem cestují.

Mimochodem, byla-li by tohle pravda, uvědomujete si, že náš osud je již napsaný? =)

Nahlásit jako SPAM
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
1. 11. 2009   #55
-
0
-

To Lordest : Překonání rychlosti světla je hodně diskutabilní. S rychlostí se zvyšuje hmotnost pohybujícího se tělesa, takže čím rychleji se pohybuješ, tím víc energie potřebuješ pro další zrychlení. Při dosažení rychlosti světla se hmotnost blíží nekonečnu, proto se RS pohybují pouze částice, které mají klidovou hmotnsot nulovou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
1. 11. 2009   #56
-
0
-

To survik1 : no pokial viem vo vesmire je teplota (270 =< x < 273.15) °C (teraz neviem presne) ..
tak poznam cloveka ktory vystudoval fyziku a potvrdil mi ze je to minimalna teplota ( aspon co sa vie ) pri ktorej sa vypocitalo, ze sa pri nej zastavuju samotne castice (ktore sa pohybuju vzdy).. takisto mi to potvrdil aj moj ucitel... Nehovorim, ze sa neda prekonat, ale aspon toto vyslo v rovnici pri tej termofyzike ci jak to je co sa zaobera teplotou iba, a snazi sa dosiahnut tuto hranicu a skumat ju a tym dokazat ci doakze byt teplota este nizsia. zrejme ti doslo, ze sa este nikde (aspon pokial ludstvo vie) neprekonala.. v kosiciach je taky nejaky ustav tam dosiahli postupnim chladenim teploty - 273.13 °C nejako +- .. mozno niekde viac.. ale pokial viem tato hranica sa este neprekonala..
ale proste vyslo im, ze je to minimalna teplota pri ktorej sa zastavuju castice, to som chcel povedat... nehovoril som, ze sa naisto neda prekonat..

vsak z tejto teploty myslim ze vznikla aj jednotka Kelvin :

0 °C = 273.15 °K

To z_moravec :

netvrdim opak, ale co mozeme vediet o buducnosti mozno budeme vediet vytvorit nejake pole "bezhmotnostneho" stavu... mozno toho "antigravitacneho" ktory je spomenuty hore... ak by sme toto prekonali, stacilo by iba pouzivat energiu na zrychlenie, zastavenie a menenie smeru, kvoli tomu ze nic by nas vpodstate nezastavovalo cize by sme nemali ziadny odpor..

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
1. 11. 2009   #57
-
0
-

To DragonBehemont : Bohužel nemám. Ale zkusím prohledat disk, snad to ještě někde bude...To Matrix17 : Já to nemyslel jeko jenom polemizování o cestování časem, já to myslel jako teoretizování o čemkoliv :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.123.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
1. 11. 2009   #58
-
0
-

To Lordest : Já vím, že současná fyzika předpokládá minimálně teplotu o této hodnotě, jenže já už jsem zkrátka zvyklí, že ve fyzice neexistuje konečno, jen nekonečno ;)

Nahlásit jako SPAM
LJ10240
Stálý člen
1. 11. 2009   #59
-
0
-

To z_moravec : Coz znamena, ze pohyb rychlosti svetla neni moc dobry zpusob "cestovani casem", nebot by ses musel zmenit na zareni a v minulosti by te nekdo musel premenit zpatky na hmotu (jak by asi nekdo mohl vedet, ze to ma udelat...)

To SeraphCZ : Bazinga! (viz BBT)

To Lordest : Nezapominej, ze i kdyby chladili na 0°K, tak to stejne nikdo nedokaze zmerit (nejsem si jisty, jak presna je metoda mereni teploty pomoci zjistovani vlnove delky svetla), protoze normalni teplomer by proste zatuhl (castice se nehybou a pri nepatrne vyssi teplote jen velice pomalu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
1. 11. 2009   #60
-
0
-

To Lordest : Já neřekl nic takovýho že neexistuje jen sem říkal že by pro to pochopení co a jak se děje bylo lepší studovat teoretiskou fyziku. Filozofovat můžeš o čem chceš ale pravdy se nejspíš nedobereš.
To s tím cestováním rychlejc než světlo sem radši nečetl měl bych z toho pak špatný sny. Když už cestovat na velký vzdálenosti tak takovýmhle způsobem se to opravdu dělat nebude.

To yaqwsx : Jj vím a v zásadě máš pravdu protože počet paralelních dimenzí se bere jako nekonečno (většinou).

Nahlásit jako SPAM
Lordest0
Super člen
1. 11. 2009   #61
-
0
-

To survik1 :

jaj.. tak potom s tebou musim iba suhlasit..

To LJ1024 :

tak to meranie je samozrejme druha vec, urcite mi doslo, ze by to bolo tazke zmerat...

To Matrix17 :

1) tak urcite, lenze ked je filozofia prirodnych vied ktora sa studuje, tak podla mna aj s tym by si nieco mohol urobit.. tak ale samozrejme aj teoretivnej fyziky je potreba..

2) mno tak urcite by to nebol pohodlny sposob cesty, ale bol by to sposob. iste aj cervia diera ma nieco do seba, ohnut priestor by nebolo az take zle.. lenze este ako, to by bolo treba vediet :)

3) nieje pocet dimenzii +- 24 ? (myslim ze nejak tolko spominal ucitel) .. prve styri su jasne ale teraz neviem ake su tie dalsie. ale myslim ze tolko hovoril mozno som zle pocul..

btw.: verite v paralelny vesmir? pretoze je vypocitane, ze zhruba o 9 miliard rokov by mal zaniknut tento vesmir (v ktorom sa nachadzame).. a tato teoria by bola zrejme jedina nadej pre ludstvo :D

Nahlásit jako SPAM
SeraphCZ0
Stálý člen
1. 11. 2009   #62
-
0
-

ad Nadějě pro lidstvo za 9 miliard let: Kdyz se podívám jak se živočišné druhy vyvinuly za poslední milion let (pokud se nemílím tak druh homo sapiens tu je jen 40000 let) tak si myslím že za dalších 9 miliard let (nehledě na to že slunce dávno vyhasnulo) tu už žádný lidstvo rozhodně nebude, a teď nemyslím tu variantu že by se samo zahubilo ale dejme tomu že by se vyvíjelo dál (pokud ovšem věříte Darwinovy :-) ) tak myslím že ten druh co přijde po nás (nebo ten pár co přijde po nich) tenhle problém pálit nebude :-)

A abych odpověděl na otázku: Ano, věřím v paralelní vesmíry (můžeme to nazvat třeba mnohovesmír (angl. multiverse)) veřím ve vesmíry kde se uskutečňují všechny možnosti. :-) ale neberme to tak vážně :-)

Nahlásit jako SPAM
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
1. 11. 2009   #63
-
0
-

... je tedy ovšem problém v tom že náš prosto .. jak již dneska víme atušil to i EINSTAIn .. není schopen pojmout takové množstvý energie na plochu (jakísi energetický tlak) ... kdosi tady psal o tom že čas se měří podle "atomů", konkrétně elektronů ... to je sice pravda ale nutno uvést že je takto definováná 1 s ... čas je možné definovat jako dva prostory v jiných domenzích které mají na sobě "vazbu"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
1. 11. 2009   #64
-
0
-

.. problém je vtom že to neumíme matematicky popsat (jsme moc primitivní) ... vrcholem dnešní fiziky je popsat červí díru a napsat rovnice řerné díry (někomu by s emohlo zdát že je to obrovská koule hmoty- to je :) - u které se použije newtonů grav. zákon a je po problému :))... u toho končíme

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
LJ10240
Stálý člen
1. 11. 2009   #65
-
0
-

To SeraphCZ : A s tim Sluncem - za 9 mld. let uz budeme davno kolonizovat jine planetarni systemy (mozna i behem 10000 let)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
Lordest0
Super člen
1. 11. 2009   #66
-
0
-

To LJ1024 :

mno ak sa neznicime sami ( co prave robime ) tak podla mna aj skor.. vsak od 1940 sa urobili ohromne pokroky ako v technike tak aj v inych oblastiach.. a to nieje ani storocie.. o 10 tisic rokov budu podla mna bezne medzigalakticke lety..

Nahlásit jako SPAM
1. 11. 2009   #67
-
0
-

Ano, podle teorie relativity, čím blíže se pohybujete rychlosti světla, tím pro Vás plyne čas pomaleji :-). Je předpoklad, že pro světlo čas neplyne. A kdyby se cokoliv dokázalo pohybovat větší rychlostí jak rychlostí světla, plynul by pro to čas obráceně :-). Nicméně, to těleso by pak muselo být víc jak nekonečně hmotné, což je nemožné. Pěkná kniha je Stručná historie času od Stephena Hawkinga :-)

Nahlásit jako SPAM
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
1. 11. 2009   #68
-
0
-

To SeraphCZ : Multiverse existuje, je to repozitář pro Ubuntu :-D

Nahlásit jako SPAM
.
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
1. 11. 2009   #69
-
0
-

To Lordest : To o čem mluvil tvůj učitel není to samé o čem sem psal já. Já psal o paralelních dimenzí o dimezích se kterými se "počítá" kvůli platnosti některých zákonů v teorii strun. Jelikož by jinak nešly všechny propojit ale díky těmto několika dimenzím navíc se jim to úspěšně daří. Já psal o paralelních dimenzích tedy pokud lépe řečeno tak jak to nazval SeraphCZ paralelních vesmírech.

To koudis : Tak popsat černou díru rovnice v téhle době opravdu neumíme. To je ještě poměrně daleko. Zatím ohledně černých děr máme spíš takovou teorii jak by to mohlo fungovat ale ani ta není úplně jistá. Takže vyber jiný vrchol fyziky. :-)

Nahlásit jako SPAM
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
1. 11. 2009   #70
-
0
-

Ještě se vrátím k té krásné myšlence lodi co cestuje rychlostí "aspoň" světla (i když je to hloupost). Na lodi by sme nepozorovali vůbec žádnou změnu v běhu času plynul by stejně jako kdekoli jinde. ALE pokud by sme byli na lodi. Z pohledu pozorovatele by nám čas plynul rychleji než lidem na lodi. Proč? Protože jak poznamenal Garret Raziel rostla by hmotnost čímž by by došlo k dilataci času ("zpomalení toku času"). To jen tak na okraj.

Zásadní problém u této lodě je naprosto jiný. A to je i důvod proč touto cestou ne! Čím rychleji letíte tím přesněji musíte vědět kam a kudy letíte. Např. jedete autem 20 km/h a před sebou vidíte sloup není problém se mu vyhnout nebo zastavit ALE letíte-li rychlostí světla tak o tom že se vyhnete planetě která se náhle objevila kde být neměla nemůže být řeč a to že stihnete "zastavit" je představa ještě vtipnější z toho plyne je s vámi konec...

Manévrovat v téhle rychlosti by třeba i šlo ale než by jste změnili směr tak by ste uletěli ohromnou vzdálenost. Proto ano je to možnost ale opravdu to není možnost která bude někdy realizovaná.

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
1. 11. 2009   #71
-
0
-

To Matrix17 : Toková teorie- na lodi by plynul čas oproti okolí pomaleji, tzn. že jakýkoliv pohon na lodi taky pracuje vůči okolí pomaleji - tím pádem čím rychleji se loď pohybuje, tím klesá výkon pohonu... Nebo jak by to mohlo být?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.123.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
1. 11. 2009   #72
-
0
-

To yaqwsx : To je pravda to by vedlo k tomu že by se to muselo nějaký způsobem kompenzovat to jak už by bylo těžší vymyslet. Proto je jednoduší vymyslet jak zakřivit prostor než se "řítit" touhle rychlostí vesmírem.

Nahlásit jako SPAM
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #73
-
0
-

Tak priestor je už zakrivený :)...Bude to asi čiernou dierou a antihmotou + gravitáciou :)...Jedine by sa dalo vyberať zákruty tak, že by ste nejak "čuchli čiernu dieru"...jej gravitácia by vám pozmenila dráhu a leteli by ste niekam inam :)...Preto aj hviezdy, ktoré vidíme v okolí č. dier nie sú na svojej pozícií (tak ako ich vidíme) ale sú trochu posunuté...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Proxymus0
Stálý člen
1. 11. 2009   #74
-
0
-

Jenom taková věcička k zamyšlení, proč by posádka na lodi neměla stárnout? Je sice pěkné že se loď rychlostí světla vzdaluje od Země, ale přeci i Země se od lodi vzdaluje rychlostí světla, tudíž všichni na Zemi by měli stárnout pomaleji oproti lodi. Jak to tedy bude? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
Lordest0
Super člen
2. 11. 2009   #75
-
0
-

To Proxymus :

sorry ale myslim ze je to nezmysel.. Zem by narozdiel od lodi stala na mieste (samozrejme ak neberieme do uvahy obeh a dalsie), cize by sa narozdiel od lode nepohybovala.. to by bol iba opticky klam.. dolezite je, co sa pohybuje..

Zem by sa od lodi nevzdalovala, ale lod od nej ;) .. samozrejme, pre tych co su v posadke lode by to bolo tak, ze zem sa vzdaluje od nich, ale to by bol iba pocit..

(aspon dufam ze tvrdim pravdu, ale zrejme by to bolo tak)

Nahlásit jako SPAM
entity0
Newbie
2. 11. 2009   #76
-
0
-

To Lordest : Dolezite je, co sa pohybuje vzhladom k comu A ak sa jedno teleso vzdaluje od druheho tak sa aj to druhe vzdaluje od prveho. Alebo myslis ze ked pero posuniem 10 cm od pohara tak vzdialenost pero-pohar=10cm a pohar-pero=0cm?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.151.–
"long long long is too long" - MinGW
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
2. 11. 2009   #77
-
0
-

To Lordest : Částečně máš a částečně nemáš pravdu. Je důležitý co si zvolíš za vztažnou soustavu. Ty sis zvolil Zemi tudíž máš pravdu. Ale když si zvolím loď jako vztažnou soustavu. Bude se naopak země pohybovat zápornou rychlostí.

Posádka stárnout samozřejmě bude ale bude stárnout mnohem pomaleji (vzhledem k okolí).

Nahlásit jako SPAM
Lordest0
Super člen
2. 11. 2009   #78
-
0
-

To entity :

to je sice pravda ale vpodstate ostava na jednom mieste, kladne sa pohybuje iba to pero .. pohar stoji tam kde stal..
tak som to myslel aj s tou zemou.. ale toto som zabudol dodat to co spomenul matrix17 ze sa pohybuje ale zaporne nj..

resp. -

To Matrix17 :

dik za info

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
3. 11. 2009   #79
-
0
-

1. Co to je záporná rychlost, není náhodou rychlost vektor a jak ten asi tak může mít zápornou velikost? Rychlost by v tomhle případě se zvolením jiné vztažné soustavy nepřešla v zápornou, akorát by měla opačný směr.
2.Už vím jak to je, zapomněl jsem brát v úvahu inerciální a neinerciální soustavu. Zemi můžeme v podstatě brát jako inerciální soustavu, jelikož na ni působí jen síly které ji drží na oběžné dráze kolem Slunce, zatímco na raketu působí její zrychlení. Tudíž můžeme opravdu jednoznačně říct, že se pohybuje raketa od Země a tak bude dilatace času působit na raketě a nemúžeme si pohrávat s myšlenkou co že se od čeho tou rychlostí světla pohybuje :)

Nahlásit jako SPAM
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
3. 11. 2009   #80
-
0
-

Pokud vím tak vektor záporný být může a záleží na tom jak si tu vztažnou soustavu zvolíš takže můžeš být kladná i záporná. A u bodu dva už pleteš hrušky s jabkama. O tom že dilatace času by působila na Zemi po zvolení lodě za vztažnou soustavu nikdo nemluvil. A trošku víc si projdi jak to vypadá když změníme vztažnou soustavu. Jelikož je to opravdu velký rozdíl.

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
3. 11. 2009   #81
-
0
-

Vektor má snad určitou velikost, dá se charakterizovat úsečkou dané velikosti daného směru, tak jak by sis představoval, že by měl vektor zápornou velikost, nakresli mi úsečku se zápornou velikostí.
A o tom, že by se čas zpomaloval na Zemi a ne na raketě mluvím už od začátku, kdy sem nadhodil teorii, že můžeme uvažovat, že se Země vzdaluje od rakety a ne raketa od Země tudíž by nestárli pomaleji lidé v raketě, ale lidé na Zemi...Po vysvětlení a připomenutí si co všechno musím uvažovat sem to ale zavrhl vzhledem k tomu, že Země je inerciální soustava a raketa ne, takže netuším kde že to pletu jablka s hruškami...

Nahlásit jako SPAM
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
3. 11. 2009   #82
-
0
-

Úsečka mít zápornou velikost nemůže to je přece jasný. ALE nemůžeš vyjadřovat rychlost kladně když si za vztažnou soustavu zvolíš raketu. Tím bys současně řekl, že raketa se nehýbe. Čili tím znaménkem nevyjadřuješ její velikost ale směr... Ten záporný být může jak si sám řekl. Tudíž když to zjednoduším je "záporný vektor" ale ne jeho velikost o velikosti sem taky nemluvil. A jabka s hruškama proto že pleteš síly působící na Zem tam kde nejsou podstatný. Teda pokud bys to nevyjadřoval nějak zvláštně složitě. Potom bys mohl uvažovat kde co, třeba že na loď působý gravitační síla slunce, planet a dalších těles kolem kterých letí. Dál že na Zemi i loď dopadá nějaký sluneční vítr... Tudíž pokud si to chceš dostatečně zesložitit můžeš tam zamíchat takovejhle sil opravdu moře. Je to zjednodušená formulace naprosto celá záležitost nač tam tahat další věci...

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
3. 11. 2009   #83
-
0
-

Právě o tom se ale celou dobu bavím, že raketa se v jistém úhlu pohledu nehýbe a naopak Země se od ní vzdaluje. Pak slovo opačný a záporný podle mého není to samé takže opačný směr a záporný směr je úplně něco jiného, záporný směr v tomhle případě blbost. A to že na Zemi působí síly, které ji drží na oběžné dráze sem uvedl jenom abych vzápětí řekl, že je můžeme zanedbat a tak říct, že na ni nepůsobí žádná síla a tak ji považovat za inerciální soustavu!!!

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
3. 11. 2009   #84
-
0
-

Právě o tom se ale celou dobu bavím, že raketa se v jistém úhlu pohledu nehýbe a naopak Země se od ní vzdaluje. Pak slovo opačný a záporný podle mého není to samé takže opačný směr a záporný směr je úplně něco jiného, záporný směr v tomhle případě blbost. A to že na Zemi působí síly, které ji drží na oběžné dráze sem uvedl jenom abych vzápětí řekl, že je můžeme zanedbat a tak říct, že na ni nepůsobí žádná síla a tak ji považovat za inerciální soustavu!!!

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
3. 11. 2009   #85
-
0
-

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
3. 11. 2009   #86
-
0
-

Pardon za trojitý příspěvek, nějak se mi to tu zbláznilo...

Nahlásit jako SPAM
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
4. 11. 2009   #87
-
0
-

Důležitý je že už je to vyřešený. Teď už teda jen postavíme ten stroj času nebo raketu a hurá na cesty. :-D

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
5. 11. 2009   #88
-
0
-

Jo nebylo by od věci se takhle někam proletět :D

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 135 hostů

Podobná vlákna

Hacking — založil Row

Hacking — založil Anonymní uživatel

Hacking v Pythonu — založil bohetik

Hacking - když se nudí programátor — založil Matěj Andrle

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý