Tvorenie "poradovníka" – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tvorenie "poradovníka" – .NET – Fórum – Programujte.comTvorenie "poradovníka" – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yterbium0
Stálý člen
25. 10. 2009   #1
-
0
-

zdravím,

rieším jeden problém, zjednodušme ho na toto:

mám console app, ktorá číta riadky, do ktorých píše user slová (slová môžu byť hocijaké, čiže nemám ich "pevný zoznam" )

Potrebujem, aby každé slovo, ktoré načítam cez readline() skontroluje z predošlími, ak sa už nachádza toto slovo, tak mi nejako naznačí, že sa nachádza x-krát (kde x je počet koľkokrát sa slovo napísalo, čiže ak raz tak 1, dvakrát tak 2 atd..)

ako to mám spraviť???

S databázami (SQL) pracovať neviem, to by som chcel nechať až na "poslednú možnosť"

Takže aspoň nejaké smery, ktorými by som sa mal uberať vás napadajú?

Vopred díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.161.–
Reklama
Reklama
25. 10. 2009   #2
-
0
-

To yterbium : Potřebuješ ta slova někam ukládat? Ne? Pak si prostě vytvoř seznam (List<>) a s pomocí LINQ s ním pracuj. Zbytek je otázka čtení dokumentace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
yterbium0
Stálý člen
25. 10. 2009   #3
-
0
-

no na záver ich len potrebujem vypísať podľa toho, že ktoré bolo najviackrát napísané prvé, atd...


čiže potrebujem z toho vytvoriť "string", ktorý bude usporiadaný ,a ten si už spracujem ďalej, čo s tým...

Takže to LINQ a List<> postačí teda?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.161.–
25. 10. 2009   #4
-
0
-

To yterbium : Těch způsobů je určitě hodně, zkus to nějak vymyslet.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
26. 10. 2009   #5
-
0
-

Ja bych spise pouzil Hashtable, kde by klic byl zadane slovo a value ciselnik s poctem vyskytu. Pak to akorat vybrat a aplikovat na to nejaky sorter.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
yterbium0
Stálý člen
26. 10. 2009   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.161.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý