Zdravím všechny. Potřebuji malou radu. Mám Mono a chci projít všechny soubory v adresáři. Dříve jsem dělal v VS na W. Zkoušel jsem "Process.Start" na příkaz "recode 1250..utf8 *.cs"(buď společně nebo rozděleně na recode a arg.). Po každé to vypíše hlášku /usr/bin/recode: fopen (*.cs): No such file or directory . Na internetu jsem hledal 3 hodiny, jediné co jsem našel, že by Process.Start by měla fungovat. Používám Xubuntu 9.04. Prosím pomozte mi někdo, Děkuji. S linuxem dělám první krůčky..
Fórum › OS - GNU / Linux
Mono - jak poslat příkaz na terminál z ".NETu"
Tak jsem se dostal dál..:Potřeboval bych helpnout s jednou maličkostí: Jak se prosím předávájí příkazy při volání Process.Start v Mono. Pokud je některý příkaz bez argumentů, vytiskne se dobře (System.Diagnostics.Process.Start ("pwd", "");), pokud ale má tak vždy je chyba(už jsem to zkoušel ve mnoha podobách - přes ext. programy, uvozovky, nebo přidat k názvu programu.) Prostě bych rád věděl jak a kde mám napsat do příkazu System.Diagnostics.Process.Start ("cd", ""); /var/log , aby mi to přešlo na tento adresář..Je to banalita, určitě to tu někdo ví..už tím trávím hodinu a nevím si s tím rady..
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů
Podobná vlákna
Excel - Vypísať "Párne" alebo "Nepárne" — založil Posel
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
Moderátoři diskuze