String na double – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

String na double – C / C++ – Fórum – Programujte.comString na double – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Grungy0
Super člen
25. 10. 2009   #1
-
0
-

Ahojte potrebujem konvertovať reťazec na reálne číslo, tak som na nete našiel funkcie atof a strtod ale po ich použití mi to dáva zvláštny výstup.

Môj kód je



char hodnota[60];
float numb;

numb=atof(hodnota);
printf("%s ... %f",hodnota,numb);


Samoyrejme skúšal som obe funkcie. Neviete čo robím zle? Alebo neviete o nejakom spolahlivom spôsobe ako to skonvertovať?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
25. 10. 2009   #2
-
0
-

prvni co se musis naucit je, jak vlastne ten program probiha...

a nezapomen nastudovat pojmy jako inicializace promennych.. jaka hodnota je v tech promennejch?
napis presne co tam je... :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Grungy0
Super člen
26. 10. 2009   #3
-
0
-

To KIIV : netuším čo si tou radou myslel.

Už mi to funguje, len som zabudol pripojiť stdlib.h. Divím sa, že ma na to kompilátor neupozornil

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
KIIV+42
God of flame
26. 10. 2009   #4
-
0
-

To Grungy : proste nikde si nedal do tech promennejch zadnou hodnotu...
pak tezko muzes cokoliv prevest.. kdyz nevis co tam je za smeti

kompilator urcite upozornil, ze si vymyslel jak muze ta funkce vypadat..
nicmene knihovna jako takova byla prilinkovana tak to mohlo projit

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Grungy0
Super člen
27. 10. 2009   #5
-
0
-

To KIIV : Ja som tam samozrejme printf aj scanf dal len som to sem nepísal, lebo v tom chyba určite nebola

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.84.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

Double 2 string — založil Verzana

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý