MS Visual Studio 2008 express a My SQL – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MS Visual Studio 2008 express a My SQL – .NET – Fórum – Programujte.comMS Visual Studio 2008 express a My SQL – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xxlshark0
Duch
25. 10. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,
prosím o pomoc.
Nemáte někdo zkušenost s připojením databáze my sql do vs 2008 express?

Předem díky za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.115.–
Zdenek Prochazka
Reklama
Reklama
25. 10. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
xxlshark0
Duch
26. 10. 2009   #3
-
0
-

To djanosik : JJ to jsem zkoušel, ale jediné co mi fungovalo bylo spojení přes ODBC, ale chtěl jsem databázi připojit přímo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.88.–
Zdenek Prochazka
zvonda
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 10. 2009   #4
-
0
-

Stáhni si Connector, přidej ho do projektu (Project - Add Reference - Mysql.Data). Nyní můžeš bez problémů přistupovat k MySQL. Zde máš ukázku, jak k MySQL přistupovat:

            string MyConnectionString = "SERVER=localhost" +

"DATABASE=databaze;" +
"UID=login;" +
"PASSWORD=heslo;" +
"PORT=3003;";
mySQL.MySqlConnection connection = new mySQL.MySqlConnection(MyConnectionString);
mySQL.MySqlCommand command = connection.CreateCommand();
mySQL.MySqlDataReader Reader;
command.CommandText = "select * from signs";
connection.Open();
Reader = command.ExecuteReader();
while (Reader.Read())
{
string thisrow = "";
for (int i = 0; i < Reader.FieldCount; i++)
thisrow += Reader.GetValue(i).ToString() + ",";
listBox1.Items.Add(thisrow);
}
connection.Close();

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.4.–
xxlshark0
Duch
9. 11. 2009   #5
-
0
-

To zvonda : Diky za odpoved, zkousel jsem to, ale nejak mi to nefunguje, asi jsem lama.
Nemel by jsi pls nejaky cely priklad projektu, abych se tim pokusil prokousat? Predem diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.170.96.–
Zdenek Prochazka
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý