Ahojte. potreboval by som pomoct vytvorit dynamickú stránku v xampp a neviem ako na to. Mal by som spraviť nejakú tabulku a do nej by sa mali dat vkladat údaje a aj mazat a menit. Viete mi niekto poradit štruktúru programu v php ako by som to mal spravit?
Dakujem
Fórum › PHP
Vytvorenie dinamickej stranky v xampp
http://programujte.com/?rubrika=296-webdesign&sekce=89-php&strana=4 - na spodku zacinaju prve lekcie... pisane pre teba :)
Trochu se ti pletou pojmy a dojmy. Xampp je jen "all-in-one" balík s Apachem, MySQL, PHP. Co ty potřebuješ a asi i chceš, je stránka psaná v php, která bude spolupracovat s databází. Pokud o PHP a SQL nemáš ani potuchy, tak s tím ti tady nikdo radit nebude, musel by to celé napsat za tebe.
To kubo88 : ta predloha existuje, ale ma 300 stran:). Jednoducho bez toho aby si si precital nejaku celu prirucku PHP to nepojde.
To tomas.teicher : Já se učil tak, že jsem na své statické stránky přidával postupně to, co bylo žádáno (zaheslovaný přístup aj.), to jsem stahoval z netu a ty scripty si pak rozebíral, upravoval, skrátka se je učil.
To survik1 : ale uz si vedel nieco o poliach, premennych asi si mal zakaldy programovania. Ak nie a ucil si sa za behu z prikladov na nete, tak klobuk dolu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
XAMPP APACHE — založil Zelenac14
APACHe v XAMPP — založil Zuben
HttpRequest v Xampp — založil Row
Automatické subdomény & XAMPP — založil CZechBoY
Xampp + asp.net — založil Zazů