MP3 prehravac - chyba – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MP3 prehravac - chyba – .NET – Fórum – Programujte.comMP3 prehravac - chyba – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
26. 10. 2009   #1
-
0
-

Jedna se o tento clanek http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2008062300-c

kdyz program spustim pres debugger hlasi tuto chybu:

LoaderLock was detected 

Message: Knihovna DLL C:\Windows\assembly\GAC\Microsoft.DirectX\1.0.2902.0__31bf3856ad364e35\Microsoft.DirectX.dll se pokouší o spravované spuštění uvnitř zámku zaváděcího modulu operačního systému. Nepokoušejte se spouštět spravovaný kód uvnitř funkce inicializace obrázku nebo funkce DllMain, neboť tato akce může způsobit zablokování aplikace.


co je spatne? a jak se toho zbavim?
predem diky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.74.–
Reklama
Reklama
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
26. 10. 2009   #2
-
0
-

chyba jeste jednou aby se to dalo precist

LoaderLock was detected
Message: Knihovna DLL C:\Windows\assembly\GAC\Microsoft.DirectX\1.0.2902.0__31bf3856ad364e35\Microsoft.DirectX.dll se
pokouší o spravované spuštění uvnitř zámku zaváděcího modulu operačního systému. Nepokoušejte se spouštět spravovaný kód
uvnitř funkce inicializace obrázku nebo funkce DllMain, neboť tato akce může způsobit zablokování aplikace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.74.–
plasmo0
Věrný člen
16. 11. 2009   #3
-
0
-

Nevím co si stím dělal, mě to fungovalo bez problému a co s tím ti píše samotný Debuger.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
16. 11. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
rudolf_franek0
Stálý člen
16. 11. 2009   #5
-
0
-

Jedna se o celkem "beznou" vec - melo by stacit otevrit ve VS Debug>Exceptions> vybrat uzel "Managed Debugging Assistants" jedno z jeho deti je "LoaderLock" - typuji, ze u nej mas zaskrtnute dva checkboxy - ten co je v sloupecku "Thrown" odskrtni a melo by te to prestat otravovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

MP3 prehravac — založil brumla

MP3 přehrávač — založil hejnallukas

Přehrávač — založil seberm

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý