Wordwrap() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Wordwrap() – PHP – Fórum – Programujte.comWordwrap() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
5. 10. 2006   #1
-
0
-

Tak aj s tymto by som potreboval pomoct pretoze ja tam chybu nevidim.. stale mi vypisuje chybu: Warning: wordwrap() expects parameter 1 to be string, resource given in C:wwwWEBadd_game.php on line 54

Script vypada takto:
?



...
echo'<tr><td align="left"><input type="text" name="subor" class="login_form" maxlength="20"></td></tr>';
echo'<tr><td align="left" class="small_intab_orange"><input type="checkbox" name="Game">Flash Game</td></tr>';
echo'<tr><td align="left" class="small_intab_orange"><input type="checkbox" name="Anim">Flash Animation</td></tr>';
echo'<tr><td align="left" class="small_intab_orange" colspan="2">Info:</td></tr>';
echo'<tr><td><textarea name="info" cols="60" rows="4" class="koment" wrap="hard"></textarea></td></tr>';
...
if(isset($_POST["Game"]))
{
echo'<table align="center">';
echo'<tr><td nowrap align="center" class="small_intab_white">Hra bola ?spe?ne pridan?</td><tr>';
echo'<tr><td nowrap align="center"><a href="index.php" class="smallhyp_o">Home</a></td><tr>';
echo'</table>';

$info = WordWrap($info, 100, " ", 1);
$info = Str_Replace("<","<",$info);
$info = Str_Replace(">",">",$info);
$info = Str_Replace("n","",$info);
MySQL_Query("INSERT INTO flash_games VALUES('','$subor','$info')");
echo MySQL_error();
}
else if(isset($_POST["Anim"]))
{
echo'<table align="center">';
echo'<tr><td nowrap align="center" class="small_intab_white">Hra bola ?spe?ne pridan?</td><tr>';
echo'<tr><td nowrap align="center"><a href="index.php" class="smallhyp_o">Home</a></td><tr>';
echo'</table>';

$info = WordWrap($info, 100, " ", 1);
$info = Str_Replace("<","<",$info);
$info = Str_Replace(">",">",$info);
$info = Str_Replace("n","",$info);
MySQL_Query("INSERT INTO flash_anim VALUES('','$subor','$info')");
echo MySQL_error();
}

Opat neviem kde je problem pretoze tu istu fciu pouzivan v inom scripte a tam to fici v poho...??:error:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
5. 10. 2006   #2
-
0
-

Ukaz kod, kde do promenne $info dosazujes obsah. Resource je identifikator zdroje, ne string.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Milan0
Stálý člen
5. 10. 2006   #3
-
0
-

no info vkladam sem:
<textarea name="info" cols="60" rows="4" class="koment" wrap="hard"></textarea>
teda ak je to to co myslis...
a potom do db:
MySQL_Query("INSERT INTO flash VALUES('','$subor','$info')");

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
5. 10. 2006   #4
-
0
-

uz som to vyriesil takto:

$popis = WordWrap($popis, 100, " ", 1);

$popis = Str_Replace("<","<",$popis);
$popis = Str_Replace(">",">",$popis);
$popis = Str_Replace("n","",$popis);

if(isset($_POST["Game"]))
{
echo'<table align="center">';
echo'<tr><td nowrap align="center" class="small_intab_white">Hra bola úspěšne pridaná</td><tr>';
echo'<tr><td nowrap align="center"><a href="index.php" class="smallhyp_o">Home</a></td><tr>';
echo'</table>';


MySQL_Query("INSERT INTO flash_games VALUES('','$subor','$popis')");
echo MySQL_error();
}
else if(isset($_POST["Anim"]))
{
echo'<table align="center">';
echo'<tr><td nowrap align="center" class="small_intab_white">Hra bola úspěšne pridaná</td><tr>';
echo'<tr><td nowrap align="center"><a href="index.php" class="smallhyp_o">Home</a></td><tr>';
echo'</table>';

MySQL_Query("INSERT INTO flash_anim VALUES('','$subor','$popis')");
echo MySQL_error();
}


Ale aj tak neviem kde bol problem... len tie replace fcie som premiestnil... ale nechapem aky to mohlo mat vplyv na ten script...

A napriklad ak si tu vsimnes funkciu Str_replace("n" ...) tak tu mi funguje perfektne... ale v tom druhom vobec...nechapem..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Wordwrap — založil netman92

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý