Propojení formulářů – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Propojení formulářů – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPropojení formulářů – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 10. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, chtěl bych udělat aplikaci ve Visual Basic. Hodně aplikací ve VB je o jednom formuláři.Jak ale slušně slušně "hypertextově" propojit více formulářů. Zkoušel jsem funkce show a hide, ale potom například když pohnu s formulářem č.1 na ploše windows, přepnu na formulář č.2 tak ten se samozřejmě neposunul. Jak docílit toho aby byly formuláře jakoby v jednom programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.92.–
Reklama
Reklama
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 10. 2009   #2
-
0
-

No nevím zda jsem správně pochopil dotaz. Ale pokud chceš udělat, aby se formuláře otvíraly jako např ve MS Word zkus si něco najít o MDI rozvržení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 11. 2009   #3
-
0
-

A nepoužívá se MDI pouze ve Visual #. Ono se to používá i ve Visual Basicu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.92.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Propojení formulářů — založil razzo7335

Z formularu na stranku — založil Michal

Data z formulářů (C#) — založil khubajsn

Odesilani formularu — založil Ondřej Karanský

C# a jmena formularu — založil Tomáš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý