Začátečník - editor – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Začátečník - editor – C / C++ – Fórum – Programujte.comZačátečník - editor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Otis
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
28. 10. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,
Dělám v editoru DevC++. Ale mám problém, že pokud si nějaký jednoduchý prográmek co udělám zkompiluju do exe souboru, tak pokud tento soubor spustím, příkaz se provede, ale okno s programem po provedení okamžitě zmízí. Jak to udělat, aby zůstalo delší dobu a já se mohl podívat zda program vůbec dělá co má?
Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.92.–
Reklama
Reklama
Tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
28. 10. 2009   #2
-
0
-

Zkuste spoustet program v commandline nebo na konci programu poizit fci cin.get(), ktera ceka na vstup z klavesnice pred pokracovanim programu (tusim, ze v devc++ bylo nutne ji uvest 2x za sebou). Vic informaci urcite ve foru a zdejsim c++ serialu (nejake prvni lekce).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.122.–
pc_manik0
Stálý člen
28. 10. 2009   #3
-
0
-

Před koncem f-ce napiš 2krát pod sebe cin.get() a pak to nomrálně půjde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Otis
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
28. 10. 2009   #4
-
0
-

No možná jsem měl naznačit že dělám v C a ne C++. Tam mi ta fuknce nějak nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.92.–
pc_manik0
Stálý člen
28. 10. 2009   #5
-
0
-

To Otis :
Napsal jsi nám sem že děláš v editoru Dev C++.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Otis
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
28. 10. 2009   #6
-
0
-

Já vím. Dělám v editoru DevC++, ale dělám v něm C. Omlouvám se za chybu. A nějaká taková pomůcka jak na C++ na C není?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.92.–
pc_manik0
Stálý člen
28. 10. 2009   #7
-
0
-

Jj už chápu jak to myslíš s tím že děláš C v Dev-C++.Jinak jestli jsem správně pochopil poslední větu tak sháníš nějaký tutoriál na C?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Bald3rr0
Super člen
28. 10. 2009   #8
-
0
-

To Otis : getch(); nebo system("PAUSE") z stdlib.h

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
28. 10. 2009   #9
-
0
-

To Otis :

Ale ano:
http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2006072101-programovani-v-jazyce-c-formatovane-cteni-dat-funkce-scanf

Tusim, ze getchar() by mohl pomoct

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.122.–
pc_manik0
Stálý člen
28. 10. 2009   #10
-
0
-

Ano také si myslím že getchar() by mohl fungovat,kdyby ne tak ho napiš dvakrát.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 104 hostů

Podobná vlákna

Začátečník — založil Otis

Začátečník — založil Empty

Zacatecnik — založil Tase

Začátečník — založil Martin

C++ a začátečník — založil Mr.Boss3D

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý