Právě jsem dokončil jeden svůj program :ok: a moc bych chtěl znát vaše názory, připomínky nebo nápady.
Jedná se o vývojové prostředí. Program ke stáhnutí zde:
www.partida.wz.czBlu IDLE.exe :toto:
Ještě bych chtěl časem udělat příkazovou řádku, ale zatím nevím jak to :helpme:
Fórum › Python
Blu IDLE
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Traceback (most recent call last):
File "C:Program FilesBlu IDLEBlu IDLE.py", line 3, in <module>
import start
ImportError: Bad magic number in Blu IDLEstart.pyc
>>>
pyc můžeš distribuovat jen když máš stejné verze Pythona. Jinak pouze py nebo exe :-(. A pls nedávej mi nic na Plochu, dej odkaz do Start k Uninstall. Díky.
to s tim pyc jsem nevěděl, sorry.
už je to opravené. Teď by ti to nemělo nic dávat na plochu ale ani to nedá do Startu :((
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Ooops! Vypad? dost slibn?! To jsem ne?ekal. Je v tom vid?t hodn? inspirace od IDLE, ale je to super! Ur?it? to m? mno?stv? much, ty ti pak jist? budou chodit od u?ivatel? (v?etn? tis?c n?pad? na zlep?en?), j? jen p?r:
1/ nem?l nainstalovan? PIL, a zjistil jsem to, a? kdy? jsem to p?ejmenoval na *.py. To by se mohlo vy?e?it.
2/ Funkce zp?t nefunguje na : (dvojte?ku) a na Odstarn?n? pr?zdn?ch ??dk?. TAky funguje asi jen 10 krok? zp?t?
3/Komentovat/Odkomentovat by m?lo fungovat na ?esk? kl??vesnici, aby se ?lov?k nemusel p?ep?nat na agnlickou
4/Ikona do STartu opravdu nejde? By m?la ...
Tak asi tak.
Je to fakt schopn?.
Pavel
Dík :super:
Funkci zpět jsem si psal sám, takže je možné, že nějaké chyby v ní jsou, ale mě to normálně funguje na dvojtečku i prázdné řádky. A určitě by to mělo mít víc než 10 možností zpět...
S tou ikonou do Startu, to nechápu proč ji tam ten Instalátor nedá. Je to nastavené tak aby ji tam dal :((
asi dám ten program do konefrence na py.cz Tam je více lidí => více připomínek a napádu
Pro vyzkoušení Vaš
[url]www.partida.wz.cz/Blu IDLE.rar[/url]
Hodně jsem s tím pohnul. Už to vážně vypadá líp. Zkuste, třeba už nebudete používat PSPad :cigo:
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sekajú mi Blu-Ray Filmy — založil Peter2
Idle netiskne — založil selkir
Idle, Powersave,... — založil Deko
Button v tkinteru nejde v idle — založil Dany