Vložení textu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vložení textu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVložení textu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
30. 10. 2009   #1
-
0
-

Ahoj, potřebuju pomoci. Chci přidávat na místo kde je kurzor text pomocí JS. JavaScript neovládám, takže jsem přišel jen na tohle. Pomohl by mi to někdo rozšířit.

function jsInputBox()

{
var tlink=prompt("Vložit adresu","");
if(tlink!="")
{
//alert(tlink);
}
else
{
alert("Adresa nevložena");
}

var ttext=prompt("Vložit popis","");
if(ttext!="")
{
//alert(ttext);
}
else
{
alert("Popis nevložen");
}

var anchor = '<a href="' + tlink + '">' + ttext + "</a>"

document.getElementById('moje').innerHTML = document.getElementById('moje').value + anchor;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
30. 10. 2009   #2
-
0
-

Tak jsem se rozhodl, že nebudu znova vymýšlet kolo a použiju TinyMCE editor. Ale pokud by někdo napsal řešení rád bych to viděl, třeba bych to mohl někdy k něčemu využít. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
30. 10. 2009   #3
-
0
-

A co udělá/neudělá tvoje řešení?

Tady se mi nezdají uvozovky

var anchor = '<a href="' + tlink +  '">' +  ttext + "</a>"; 

Já bych to napsal takle:
var anchor = "<a href='" + tlink +  "'>" +  ttext + "</a>"; 

Normální uvozovka má větší prioritu než jednoduchá, tak se to tam asi trochu bije. Jo a chyběl ti tam středník, možná bude chyba taky v tom :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 10. 2009   #4
-
0
-

Tohle mi funguje, ale já bych spíš potřeboval to vložit na místo kurzoru. Takhle to akorát připíše na konec obsahu co je v textarea

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý