Pomoc pri tvoreni programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc pri tvoreni programu  – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc pri tvoreni programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marek0660
Duch
30. 10. 2009   #1
-
0
-

Dobry den potreboval by som pomoc ohladom programovacieho jazyka C++/CLI som zaciatocnik a chcel by som vediet preco mi nece v program predat hodnotu zapisanu normalne do a ?

// PrvniAplikace.cpp : main project file.

#include "stdafx.h"

using namespace System;

int main(array<System::String ^> ^args)
{
System::Int32 a;
Console::Write("VLozte tri cisla oddelene mdzerov :");
a=Convert::ToInt32(Console::ReadLine());
Console::WriteLine("Zadal si cisla : ",a);
Console::Read();
return 0;
}

Ak je tu niekto kto by dokazal poradit budem mu vdacny je to robene vo Visiual C++ 2008 myslim ze v inych programovacich softoch. to asi nepojde len vo Microsoft Visual.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.91.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
30. 10. 2009   #2
-
0
-

když máš řádek using namespace System; před funkcí main, tak už nepiš System::Int32

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Amertak
~ Anonymní uživatel
112 příspěvků
30. 10. 2009   #3
-
0
-

Asi proto, že mezera není povolený znak pro Convert do Int32, tudíž convert neproběhne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
t0m450
Newbie
30. 10. 2009   #4
-
0
-



Console::Write("VLozte tri cisla oddelene mdzerov :");
a=Convert::ToInt32(Console::ReadLine());

Vytvoril si jednu premennú do ktorej sa snažíš napchať 3

Console::WriteLine("Zadal si cisla : ",a); 

funkcia WriteLine, keď ňou chceš vypísať premenné, by mala vyzerať asi takto:
Console::WriteLine("Zadal si cisla : {0}",a);	// {0} sa nahradi za a, ak by si tam chcel mat 2 premenne tal pouzjes {0},{1}

alebo
Console::WriteLine("Zadal si cisla : "+a);		// + to vsetko spoji


ak chceš od používateľa získať 3 čísla musíš to spraviť cez cyklus alebo musíš použiť parsovanie

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.233.–
Mare066
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
30. 10. 2009   #5
-
0
-

Sorry som to zabudol prepisat tie try premenne co tam spominam tak to ma byt len mi to neslo a taksom t skusal s jednou zato tam su napisane 3 a diky uz aj ja na to prisiel ze chyba bola vo writeline chybali tam tie zatvorky este raz diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.239.242.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Podobná vlákna

Pomoc pri tvorbe programu — založil Jarda Hlaváček

Pad pri spustení programu — založil frostwyrm333

Pad programu pri Copy souboru — založil silent

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý