C/C++ king.cpp:128: error: stray ‘\32’ in program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C/C++   king.cpp:128: error: stray ‘\32’ in program – C / C++ – Fórum – Programujte.comC/C++ king.cpp:128: error: stray ‘\32’ in program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
30. 10. 2009   #1
-
0
-

Ahoj. Napsal jsem prográmek který mi v OpenGL vygeneruje nějký objekt .... všechno fungovalo správně, kompilace ... dinamické načítání atd ...
po nějaké době přidám pár instrukcí a nestačím se divit .. kompilátor mi napíše "king.cpp:128: error: stray ‘\32’ in program" ...vůbec nevím co stím :) .. setkávám se s takovou chybou poprvné a ,upřímě řečeno, blázním z toho už půl dne ...
prosím moc, pomozte ...
Předem díky za odpověd ..
PS: zdroják bohužel dodat nemůžu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
30. 10. 2009   #2
-
0
-

asi si tam nacpal znak mezeru (ascii 32) nekam kam si nemel

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
30. 10. 2009   #3
-
0
-

není na to nějaký prográmek, abych to nemusel promzávat polovinu zdroj kodu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
30. 10. 2009   #4
-
0
-

není potřeba ..stačí když soubor hodím do UTF-8-"GB" ... a hodí mi to tam čtvereček... díky moc za radu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 128 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý