Mysql .net – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mysql .net – .NET – Fórum – Programujte.comMysql .net – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Turbo
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 10. 2009   #1
-
0
-

Dobry den, v soucasne době zacinam ucit c#/net chtel bych se vas zeptat jakym zpusobem spojim Visual Studio 2008 a mysql conector mam nainstalovaný mysql mam i vlozeno do VS Project-> Add Reference... -> Browse to je v poradku, ale problem je v tom ze Mysql nevidim v Server explorer -> Add conection nenmam v seznamu Mysql. Zkousel jsem vse nastavit/instalovat dle navodu
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/connector-net-installation-windows.html#connector-net-installation-binary-windows-installer
, ale zde nevidim Mysql server
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/connector-net-visual-studio-making-a-connection.html
vsem dekuji za poskytnute rady!

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.168.–
Reklama
Reklama
t0m450
Newbie
31. 10. 2009   #2
-
0
-

MySQL connector ti neumožni pridať MySQL server do Server exploreru, je to len knižnica fcií
MySQL connector ti len umožnuje použiť funkcie na komunikáciu s MySQL serverom v tvojej aplikácii

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.233.–
Turbo10
Newbie
31. 10. 2009   #3
-
0
-

Jjak tedy propojit mysql s Server Explorer? mysql server mam take nainstalovany, diky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.168.–
SeraphCZ0
Stálý člen
1. 11. 2009   #4
-
0
-

to t0m45: Ehm tak jakto že já(po instalaci MySQL/NET conectoru) se v server exploreru ve VS na MySQL normálně připojím a můžu s ním pracovat stejně jako s MSSQL?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.197.–
Turbo10
Newbie
1. 11. 2009   #5
-
0
-

To SeraphCZ : Vubec netusim praveje mi to zahadou jestli to je tim ye jedu na win 2003, nebo ze pouzivam mysql servr 5.0.27 nebo conector 5.1...... nevim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.168.–
SeraphCZ0
Stálý člen
1. 11. 2009   #6
-
0
-

A máš velké Visual Studio nebo Express? Podle mě by to mělo fungovat v obojím ale člověk nikdy neví...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý