ASP.NET tut – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ASP.NET tut – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET tut – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 10. 2009   #1
-
0
-

Hoj, ľudia...poraďte nejaký easy ASP.NET tutoriál. Lebo som z toho Jeleň s veľkým J...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.137.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 10. 2009   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : www.vbnet.cz -> sekce ASP.NET

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 10. 2009   #3
-
0
-

nejde...teraz

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.137.–
Santas0
Věrný člen
1. 11. 2009   #4
-
0
-

Čo tak priamo asp.net?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #5
-
0
-

skúsil som ale kde mám začať?...ASP.NET MVC ? alebo čo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
1. 11. 2009   #6
-
0
-

ASP.NET MVC je trochu (poměrně dost) jiná technologie. Dalo by se říct, že funguje na trochu nižší úrovni abstrakce než normální WebForms (= standardní ASP.NET). Ani jedna z těch dvou technologií nenahrazuje tu druhou, můžeš si vybrat čim začít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #7
-
0
-

No hlavne web formy...som PHPčkár a chcel som si skúsiť ASP.NET/C# ale väčšinou to našlo vo VB.NET...a som z toho jeleň...v PHPčku viem v pohode urobiť login,registráciu kde predávam parametre cez $_POST,$_GET,$_SESSION, ale tu sa nemôžem dopátrať ako to funguje atp...ak niekto napíš polopatistický tut budem šťastný :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #8
-
0
-

Btw. robím vo VS2010 EE...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
1. 11. 2009   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel : Snažit se přenášet znalosti z PHP do ASP.NET je k ničemu. Raději vše zapomeň a začni znovu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #10
-
0
-

Ok...kde? :)...Tu som videl nejaký 9 dielny tut...no poviem vám, že nepostačujúci...pretože to skončilo u Sessions a Cookies...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
1. 11. 2009   #11
-
0
-

Jestli chceš něco česky, tak asi nejlépe knížku nebo možná něco najdeš na žive.cz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #12
-
0
-

Skúsim

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
1. 11. 2009   #13
-
0
-

Jako knížku o obyčejných ASP.NET WebForms můžu doporučit ASP.NET 3.5 a C# 2008 (Zoner Press, M. MacDonald, M. Szpuszta).

V literatuře o ASP.NET MVC přehled nemám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #14
-
0
-

Chrasty...keby si sa niekedy nudil skús dotiahnúť ten ASP.NET tutoriál, ktorý je tu :) ďakujem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 11. 2009   #15
-
0
-

takže našiel som preložené veci na aspnet.sk

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Míša
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
1. 11. 2009   #16
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý