zdravím,
s javascriptom ako takým som nikdy nepracoval, iba viem že existuje. Ale chcel by som teraz na jednom fore upraviť spôsob ako sa má chovať pri tagovaní , vkladaní smilov a pod.
Postupným skúmaním som došiel k tomu čo čo spôsobuje (vďaka google). Teraz som si pozrel ako to funguje na phpBB3, a podľa toho by som vedel všetko pomeniť rpesne ako by som chcel.
Stačí mi teda už len upraviť posting_body.tpl tým novým scriptom čo som vytvoril a pozliepal a odskúšal? A už to bude fungovať ak je ten script funčkný?
Vopred díky za odpoved, možno blbá otázka, ale na ozrejmenie si toho
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
úprava "tvorby textu" pri odoslaní na phpBB2
To co se pokoušíš udělat je asi nejhorší věc, zkus se jen tak poohlednout na JavaScriptové tutoriály, hned pochopíš, jak se s tím jazykem pracuje a vzápětí budeš moc psát kody jake chceš. Jen hlavně neslepuj kod, u takovych jednoduchých věci to neni potřeba. :) Google ti v hledání tutoriálů pomůže.
ja robievam v C# mierne slabo pokročilí, čiže logiku mi to dáva čo je JavaScript...
Ale nechcem sa učiť to "zbytočne", takže som si prepísal všetky funkcie (aspoň v hlave zatial) a či len bude stačiť upraviť ten template?
Alebo budem musieť urobiť aj niečo iné? Hlavne o to sa mi jedná...
yterbium: JS má také 3 "meta" základne:
- eventy
- štýly
- ovládacie prvky (window, object, date atp.)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Excel - Vypísať "Párne" alebo "Nepárne" — založil Posel
Java applet - nežádoucí "posunutí" appletu při prvním načt… — založil PokerChance
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
"roztahovací" vs. "pevné" weby — založil Psychosomatic
Moderátoři diskuze