Dobrý den,
chtěl bych pomocí notebooku mít možnost sledovat (nejlépe i nahrávat) TV.
Co je k tomu potřeba?
Asi nějaká televizní karta? (popřípadě doporučte nějakou externí z alfy - interní nemužu, jedná se o notebook)
Jak je to pak s anténou? Napojuje se to na standardní anténu (ta která vede v obyváku ze zdi) nebo se k tomu připojuje nějaká anténa?
Fórum › Hardware
Televize do notebooku
A kde bydlíš? Máš možnost příjmu digitálu? Pokud jo, tak signál cyhtneš i na malý dodávaný prut celkem bez problémů. A ty tunery budou asi vesměs na jedno brdo, kdyžtak si někde, kde mají diskuse k výrobkům (www.czc.cz napříkad) pročti diskuse ke svým kandidátům, jestli s nimi někdo nemá problém... http://www.alza.cz/digitalni-vysilani/pozemni-dvb-t/usb-tunery/18848773.htm
No bydlim v ostravě.
Příjem digitálu asi jo, ja se v těchto věcech nevyznám.
My máme na střeše baráku satelit který je pro celý barák. Tam chytneme i pár slovenských kanálu (markiza,joj), myslíte že bych jej chytnul i na te malé anteně k te kartě nebo to už bych se musel připojit na ten satelit v baráku?
To anonym : No já mám na koleji příjem televize normálně po síťovém kabelu a jedná se o klasické živé vysílání. Myslel jsem, že takto to má udělané např i O2TV apod. Pojmenování přes internet jsem trochu zvrtal, omlouvám se ;-)
To Kobi : Nesouhlasím že se dá digitální signál chytnout na tu malou antenku, kterou k tunerum dodávají. Bydlím u Ostravy a k příjmu digitálu jsem nakonec musel použít směrovou anténu. Když pominu kostičkování obrazu při projíždění aut po ulici, tak obraz je pěkný.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Videa z ceske televize — založil geon
Online televize v html stránce — založil TomasSparky
Myš k notebooku — založil aoi
Display z notebooku k PC — založil Míša