Ako odregistrovať eventHandler? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako odregistrovať eventHandler? – .NET – Fórum – Programujte.comAko odregistrovať eventHandler? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yterbium0
Stálý člen
4. 11. 2009   #1
-
0
-

čaute,

mám menší problém, situácia, mám webBrowser, a nadefinované niečo, čo sa má vykonať len prvýkrát pri načítaní stránky pomocou += new event...




webBrowser1.Navigate(adresa);
webBrowser1.DocumentCompleted += new WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(PrihlasPoNacitani);

void PrihlasPoNacitani(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
{
}


no a ako to pri dalšom refrešnutí spravím, aby to už neplatilo?

Resp. Dá sa nadefinovať pri dalšom refreshnutí iná udalost? (adresa URI sa pri tom mení, neviem či to pomôže)

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.164.–
Reklama
Reklama
rudolf_franek0
Stálý člen
4. 11. 2009   #2
-
0
-

Na zacatek metody PrihlasPoNacitani pridej

webBrowser1.DocumentCompleted -= PrihlasPoNacitani;

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
yterbium0
Stálý člen
4. 11. 2009   #3
-
0
-

výborne , díkes funguej to presne...

A ešte jedna otázka:

kebyže napr. keď ma už prihlási, tak tú metodu PrihlasPo() som vypol.

Ako by som mohol zapnúť napr. SkopirujText()?
Má sa to vykonať hneď ako sa stránka znova nalouduje

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.164.–
rudolf_franek0
Stálý člen
4. 11. 2009   #4
-
0
-

znovu pouziji

... += ...
ale tentokrat tam uvedu jemno te druhe metody 'SkopirujText'

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
yterbium0
Stálý člen
5. 11. 2009   #5
-
0
-

znova díkes , nevedel som že to takto "jednoducho funguje"...

pekný večer :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.164.–
yterbium0
Stálý člen
5. 11. 2009   #6
-
0
-

mám ešte trochu iný problém ale nechcem zakladať tému.


Mám List<>, alebo hoci aj .txt si z toho vytvorím, a mám tam veľké množstvo riadkov.

Ako spojím prvých 9 riadkov do 1ného, dalších 9 do druhého, atd...?

poprosím nie odpoveď ako "cyklus od 1 po 9" lebo s ním s atrápim asi 3 hodiny a neviem ho "doformulovať"

Vopred díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.164.–
5. 11. 2009   #7
-
0
-

To yterbium : Ale to je chyba. Kdo se v tom má pak vyznat? Vlákna jsou od toho, aby bylo jasné, o čem se diskutuje. A když už jsme u toho, když ten seznam ukládáš do souboru, proč prostě nevynecháš odřádkování tam, kde je třeba? Samostatné vlákno a ukázka tvého kódu by jistě pomohla diskutujícím víc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
yterbium0
Stálý člen
5. 11. 2009   #8
-
0
-

no som zvyknutý na vačšine for tak že ak je problém tak radšej pokračovať ako založiť tému

Ale zapamatám si to do budúcnosti , tu je algoritmus

string[] lines = Regex.Split(zdrojak, "\r\n");

int k = 1;
StringBuilder riadky = new StringBuilder();
foreach (string line in lines)
{
string bezSpace = line.Trim();
if (bezSpace.StartsWith("yterbium"))
{
if (k % 9 == 0)
{
riadky.Append(bezSpace).AppendLine();
k++;
}
else
{
riadky.Append(bezSpace + " ");
k++;
}
}
}
textBox2.Text = riadky.ToString();


Prosto mal som "zdrojak", čo bol dlhý dokument a chcel som z neho len riadky, ktoré začínali slovom "yterbium", a následne ich pospájať...

A toto to spraví, tá myšlienka čo si dal mi presne unikal. DIKY za nu.
Ciže už to funguje, preto som nezakladal novú tému



Stačilo len List<> nahradiť StringBuilderom

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý