Ic.cz: stranka na stred, ich lista a problem :/ – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ic.cz: stranka na stred, ich lista a problem :/ – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comIc.cz: stranka na stred, ich lista a problem :/ – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

misa
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
8. 11. 2009   #1
-
0
-

Ahoj.
Mam staticku stranku na ic.cz, pisanu len v html s pouzitim css. V pocitaci sa mi normalne zobrazuje na stred, ale akonahle ju hodim na ic.cz server, tak sa mi cela posunie dolava (asi vdaka tej ich liste alebo co), neviete co s tym? ako ju znova dat na stred? :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.64.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
8. 11. 2009   #2
-
0
-

Nebylo by vhodné, kdybys sem napsal adresu tvého webu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
misa
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
21. 11. 2009   #3
-
0
-

neda sa mi pripojit na ic.cz, tak pridavam provizorny kod stranok. Co mam urobit, aby sa to cele zarovnalo na stred? :/

config.php:

<?php

$ext = "phtml";
$default = "uvod.$ext";
?>


index.php
<?php

include("config.php");
$page = $_GET['page'];
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>nazov</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="screen" />
</head>

<body>
<div id="all">
<div id="header">
</div>
<div id="menu">
<h2 class="hide">Menu:</h2>
<ul>
<li><a href="?page=uvod">ÚVOD</a></li>
<li><a href="?page=kontakt">KONTAKT</a></li>
</ul>
</div>
<div id="text">
<?
if ($page!="") {
if (eregi("^[a-zA_Z0-9]*$", $page)) {
if (file_exists("$page.$ext"))
include("$page.$ext");
else
include("404.$ext");
}
else
include("404.$ext");
}
else
include($default);
?>
</div>

<div id="footer">
<p></p>
</div>
</div>
</body>
</html>


uvod.phtml
text


style.css
body {

padding: 0;
background: #fdfdfd;
width: 900px;
text-align: center;
}
#all {
text-align: left;
margin: 0 auto;
}

#header {
float: left;
margin: 10px 0 0 0;
padding: 0;
height: 72px;
width: 940px;
text-align: left;
}

#footer {
width: 900px;
height: 80px;
margin: 0 auto;
padding: 0 0 0 0;
border-top: 1px solid #dedede;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

}

#footer p {
margin: 0;
padding-top: 20px;
line-height: normal;
color: #a0a0a0;
}

#menu {
float: left;
width: 220px;
margin: 0 0 0 0;
padding: 0;
font-size: 13px;
}

#menu ul {
color: #dadada;
font-weight: 550;
list-style: none;
width: 215px;
margin: 0 0 0 0;
padding: 0;
font-size: 1.5em;
font-weight: bold;
}


#text {
margin: 0 0 0 0;
min-height: 550px;
max-height: 2000px;
padding: 0 10px 10px 10px;

color: #494040;
visibility: visible;
width: 705px;
float: right;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.79.–
misa
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
27. 11. 2009   #4
-
0
-

nikto nevie pomoct?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.79.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
27. 11. 2009   #5
-
0
-

Napiš adresu stránky. V tom přece není problém, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
w3m0
Grafoman
27. 11. 2009   #6
-
0
-

#all {

text-align: left;
margin: 0 auto;
}


->

#all {

text-align: left;
margin: 0 auto;
width: 940px;
}


by mohlo pomoct... ale bez URL toho víc neuděláme; bohužel;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Hlavicky a ich funkcie — založil mORb

Lista ... — založil koudis

Skrolovací lišta — založil Damian

Facebook postranní lišta — založil hejnallukas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý