PHPMailer - chybové hlášky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHPMailer - chybové hlášky – PHP – Fórum – Programujte.comPHPMailer - chybové hlášky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

pr0gr4mm3r
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
9. 11. 2009   #1
-
0
-

Mám PHPMailer ve verzi 5.1. Napsal jsem si vlastní třídu, které rozšiřuje PHPMailer (MyMail extends PHPMailer), kde jsem si definoval pár defaultních věcí (znakovou sadu, odesilatele,...).
Řeším ale problém s tím, že když odešlu email se špatně vyplněným odesilatelem, tak mi to vyhodí chybu, aniž bych kdekoliv psal echo, nebo print. V dokumentaci jsem našel, že fce Send odešle email, případně zapíše chybu do proměnné ErrorInfo, ve které chyba je, ale mám ji vypsanou bez mého přání.
Send mám dané v podmínce, a nepomůže ani @, který by měl umlčet chyby.
Jak tedy vypnout chybové hlášky?
Tady je třída (v ní by probmlém byt neměl), $cfg je taky v pořádku:

class MyMailer extends PHPMailer {

function __construct(){
global $cfg;

$this->SetLanguage("cz");
$this->CharSet = $cfg['mail_charset'];
$this->Mailer = $cfg['mail_mailer'];
$this->SetFrom($cfg['mail_from'],$cfg['mail_from_name']);
$this->AddReplyTo($cfg['mail_reply_to'],$cfg['mail_reply_to_name']);

if($cfg['mail_smtp_enabled']==1){
$this->IsSMTP(true);
$this->Host = $cfg['mail_smtp_host'];
$this->Port = $cfg['mail_smtp_port'];
$this->SMTPAuth = $cfg['mail_smtp_auth'];
$this->Username = $cfg['mail_smtp_user'];
$this->Password = $cfg['mail_smtp_pass'];
}
}
}


A tady vlastní email:
$mail = new MyMailer();

$mail->AddAddress('pelkto@centrum.cz');
$mail->Body = 'ěščřžýáíésdfghj';
$mail->Subject = 'ěščřžýáíésdfghj';
if(@$mail->Send()){
//echo "OK";
}
else {
//echo "Chyba";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
pr0gr4mm3r
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
9. 11. 2009   #2
-
0
-

Omlouvám se, špatně jsem to zařadil. Má to přijít do PHP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Vlastné chybové hlášky — založil walda

Chybové hlášky skrz scanf — založil labuzník

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý