Mam otazku do plena.
Co pouzivate???
Pytam sa lebo kamos robi jeden projekt JAVA + MySQL a ide to cez ORM mapovanie a ked som to videl tak sa mi to celkom pozdavalo, na druhej strane jemu nejde o rychlost spoluprace skor o objekt... pristup priamo z JAVY bez SQLka.
Tak ma napadlo ci nie je zbytocny takyto pristup v spojeni PHP + MySQL (ina DB), nakolko pouzivam framework a napisem si modely ktore potrebujem...
Fórum › PHP
ORM vs. SQL
no pokial nepracujes na íbeji2, ale podobne zatazovanej stranke tak asi docela dost zbytocne sa tymto zapodievat...
Nyní už většinou ORM :) Nemohu si tento přístup vynachválit (má to své problémy, ale většinou je to přijatelný kompromis).
mozno najlepsie by bolo ked ti ide o "objekt" pouzit nejaku objektovu alebo objektovo-relacnu (mozno aj xml :) databazu
ale musim sa priznat ze nevravim moc "objektivne" bo z ORMkom nie sme dobry kamosi... :D :D
No mne ide skor o pristup (zbavit sa SQLka resp skladania dotazov a podobne somariny),
momentalne pouzivam Dibi :-) a fluent interfaces to je celkom v poho
ORM som videl pouzite v JAVE a pacil sa mi pristup akurat vacsie dotazy sa mi tam uz moc nepacili.
Vdaka za answers, chcel som vediet co ludia pouzivaju.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
MVC vlastní ORM vs hotové ORM vs kombinace — založil hajnis
ORM Doctrine - bind proměnné typu string — založil Petr p
Jak odoslat tabulku nacitanu s sql s pridanym polickom do inej tabul… — založil Rastislav
Přechod z SQL 2005 express na SQL 2008 express — založil Sniper
Moderátoři diskuze