Distribuce aplikace využívající MS SQL server – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Distribuce aplikace využívající MS SQL server – .NET – Fórum – Programujte.comDistribuce aplikace využívající MS SQL server – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
13. 11. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestliže vytvořím desktopovou aplikaci využívající jako databázi MS SQL, jak ji můžu distrubuovat? Sice, budu-li předpokládat, že uživatel bude mít nainstalovaný .Net framework, tak myslím automaticky nemusí mít alespoň expres edici sql serveru, ale kdybych chtěl do instalačky alespoň tu express verzi zahrnout, je to možné? A prosím nepište mi, že se dá obejít i bez databáze...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.255.–
Reklama
Reklama
13. 11. 2009   #2
-
0
-

Zdravím,
pokud není možné použít nějakou embedded databázi (např. skvělej Firebird), tak ti nezbyde než na cílovém PC nainstalovat SQL server. U edice Express by to neměl být problém http://www.microsoft.com/sqlserver/2008/en/us/express/redistregister.aspx, totéž platí myslím i pro Compact edition, ale u vyšších edicí to bude asi problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
13. 11. 2009   #3
-
0
-

Na takove podminky jsou nejlepsi embeded db. Bud zmineny Firebird nebo SQLlitte nebo primo .NET 3,5 Compact DB. Instalovat kvuli tohodle sql server express je myslim docela prasarna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
13. 11. 2009   #4
-
0
-

To dannyk : SQLite používám rád, ale zatím jsem programoval v C++, tak se ještě zeptám, můžeš mi cca říct, jak ji zprovoznit s .Net, resp. počítá se tam s tím už nebo to musím nějak "dodatečně zapravit"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.255.–
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
13. 11. 2009   #5
-
0
-

PS: Ono "prasárna" možná jo, ale při určitém objemu dat mi př SQLite řekněme "přestávala dostačovat"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.255.–
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
13. 11. 2009   #6
-
0
-

Inu, už jsem to dohledal, díky všem =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.255.–
dannyk0
Věrný člen
15. 11. 2009   #7
-
0
-

Tak objem, rychlost atd uz musis brat v poraz pri vyberu db. Ja jen nadhodil moznosti :D Jinak na SQLlite je connector pro .NET, ale to uz si asi zjistil :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 114 hostů

Podobná vlákna

SQL server — založil Pebble

MS SQL server — založil Drmota L

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý