C# a jmena formularu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# a jmena formularu – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# a jmena formularu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom0
Duch
8. 10. 2006   #1
-
0
-

Zdravim,
dělám aplikaci v MS C# a narazil sem na střední problém.
Mám asi 10 form. položek pojmenovaných form1 až form10.
Abych si ulehčil práci a nemusel vypisovat podsebe 10stejnejch prikazu, ktery by se lisili akorat jmenem policka o 1, tak sem chtěl udělat cyklus for, ve kterým by mi to postupně vypisovalo hodnoty položek, jenže nevimjak udělat, aby se mi přičetlo k jménu políčka +1. Skoušel jsem všeljak 'form+i+.Text' atd, ale nic nebylo to pravé ořechové.
Díky za každou radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
some_one0
Návštěvník
8. 10. 2006   #2
-
0
-

a co ty položky dát do nějakýho pole, a pak jen projít to pole?, nebo přistupovat, pomocí this.Controls["name"] ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

OVladání formulářů? — založil DjHard

Propojení formulářů — založil razzo7335

Odesilani formularu — založil Ondřej Karanský

Z formularu na stranku — založil Michal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý