Mail form please HELP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mail form please HELP – PHP – Fórum – Programujte.comMail form please HELP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 11. 2009   #1
-
0
-

neporadí někdo základ scriptu pro odeslání více polí do proměnné $zpráva?

sem v php lama a tak kdyžtak prosím lidskou řečí :)

ukázka chyby je [url=http://001.nazory.cz/kokoko]zde[/url]

předem dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
marioff0
Expert
14. 11. 2009   #2
-
0
-

napr.

$zprava = $_POST[nazov_inputu1]." ".$_POST[nazov_inputu2]." ".$_POST[nazov_inputu3];


a premennu zprava vlozis do funkcie mail()

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 11. 2009   #3
-
0
-

nevim co furt dělám špatně protože mi to furt nejde

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Odesílání emailu</title>
</head>
<body>
<h1>Odesílání emailu</h1>

<?
$predmet = "Registrace závodníka";
$email = $_POST['email'];
$zprava = $_POST[nazov_inputu1]." "
.$_POST[auto]." "
.$_POST[model]." "
.$_POST[obsah]." "
.$_POST[rok]." "
.$_POST[spolujezdec]." "
.$_POST[faktura]." "
.$_POST[email];
if ($predmet!="" and $email!="" and $zprava!="")
{
Mail("kotikp@centrum.cz", $predmet, $zprava, "From: " . $email);
echo "<p><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> pravděpodobně jste nevyplnili všechny údaje.</p>";
}
?>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Lordest0
Super člen
14. 11. 2009   #4
-
0
-

To kaosboy :

Mail a mail je rozdiel, php je case-sensitive ( napr. $premenna != $pReMENNA )
to iste u funkcii :-) takto ti to nepojde.. musis proste dat mail(..);

marioff to pisal narychlo, bez uvodzoviek alebo apostrofov ti pole $_POST nebude fungovat ak zadavas nazov a nie cislo ( resp musi byt $_POST['auto'] alebo $_POST["auto"] .. iba u cisiel moze byt $_POST[0] a podobne. ale doporucoval by som prvu moznost s cislami je to aspon pre mna neprehladne.. pouzivam to iba niekedy ale pri $_POST urcite nie )

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 11. 2009   #5
-
0
-

děkuju za rady ale stejně mi to nejede ... sem loser

vždy mi to plivne celej echo-log i se znakama . viz http://sstrechy.wz.cz
a php je http://sstrechy.wz.cz/post.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 11. 2009   #6
-
0
-

koukám že to nedovolí nahlížet soubory a tak ho připojuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 11. 2009   #7
-
0
-

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Odesílání emailu</title>
</head>
<body>
<h1>Odesílání emailu</h1>

<?
$predmet = "Registrace";
$email = $_POST['email'];
$zprava = $_POST["auto"]." "
.$_POST["model"]." "
.$_POST["obsah"]." "
.$_POST["rok"]." "
.$_POST["spolujezdec"]." "
.$_POST["faktura"]." "
.$_POST["email"];
if ($email!="" and $zprava!="")
{
mail("muj@mail.cz", $predmet, $zprava, "From: " . $email);
echo "<p><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> pravděpodobně jste nevyplnili všechny údaje.</p>";
}
?>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
marioff0
Expert
14. 11. 2009   #8
-
0
-

skus pouziť neskratený formát <?php namiesto <?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
15. 11. 2009   #9
-
0
-

HURÁ ,
díky moc všem . . . a hlavně MARIOFF :) máš u mne panáka či něco takého

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
kaosboy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
15. 11. 2009   #10
-
0
-

jo a pro ostatní přiblížím že chyba byla nejen v krátkém kódu ale i to že sem měl přednastavený špatný kódování (unicode) a při nahrávání na server se kód přepsal do nečitelný podoby

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 11. 2009   #11
-
0
-

To kaosboy : Když bys chtěl používat zkráceně <?, tak je to myslím potřeba povolit v php.ini.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Form help — založil Borisek

Form-cykl — založil ellke

IFrame form — založil Tomas

Refresh Form — založil Anonymní uživatel

2 x form , 2 x submit — založil hbo83

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý