Dobrý den
mam takový problém se soutěžní úlohou do programovací olympiády, které se účastím.
Program doma na PC funguje dobře, ale na Webovém rozhraní mi vypisuje u všech 10-ti testovací dat Runtime error 202: Stack overflow - myslím že to je to, že mi přeteče (asi maximállní povolená) paměť
Záznam o vyhodnocení
Jailing user 'mopcodex' (UID 2024, GID 1006) into directory '/home/mopcodex/workers/eval1/jail'
Initializing... OK
Preparing sandbox... running locally (INSECURE), OK
Finding source... ./inbox/source.fp
Compiling... OK
Test 01... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 02... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 03... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 04... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 05... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 06... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 07... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 08... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 09... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
Test 10... <init> <run> RE:Runtime error 202: Stack overflow
jedná se o první úlohu z http://mo.mff.cuni.cz/p/59/zadani-1.html - Malíř Bonifác
proste Bonifác barví chodník a je potřeba naprogramovat výsledný stav. Nejjednodušší je to přes klasické statické pole a přepisovat buňky, ale dojde brzo paměť, ja to dělal přes pointery, které si pamatovali vždy celý interval odkud kam to má nakreslit tou konkrétní barvou, celá struktura je dynamická, tak aby zabírala jen to místo co potřebuje...
Bohužel nikde neni udáváno kolik paměti maximalne muze ta uloha mit, tak nevim o jak moc mi to a hlavne kde překračuje...
Kdyby se tu našel nějaký dobrák, co se prohrabal (přiloženým) kódem a řekl mi co a jak napravit, byl bych mu moc vděčný.
Někde to je ale i nepřehledné, protože postupným vývojem jsou tam 2 procedury, ale pismenka (proměnne) v nich znamenaji neco jineho :(
Diky moc
P.S. - odevzdavani je zitra do pulnoci :D