MasterPage v ASP.NET, podstránky a externí CSS – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MasterPage v ASP.NET, podstránky a externí CSS – .NET – Fórum – Programujte.comMasterPage v ASP.NET, podstránky a externí CSS – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tanned880
Super člen
15. 11. 2009   #1
-
0
-

Ahoj, mám takový dlouhodobý problém – na který stále nevím odpověď a určitě jsem to tu taky někde psal, ale už nevím kde :)

Když dělám nějaký web – a používám pro sloučení designu MasterPage – která je stylována kaskádovými styly. Otázka je, jak o-styluju nějakou stránku, která má masterpage? Na takové stránce nemůžu použít tag <link ../> a použít themed se mi taky nelíbí.

Myslel jsem, že normálně nadefinuju ID v CSS, a pak to ID použiju na stránce. Teoreticky – serverem vygenerovaná stránka by to měla rozluštit, ale to mi taky nefungovalo. Nevíte někdo – jak na to? Dík. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.70.–
Reklama
Reklama
15. 11. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
tanned880
Super člen
15. 11. 2009   #3
-
0
-

Ejjj :)... Tak jo - to sem nežral. Nechapu, když jsem to teďka zkusil - tak VS už samo vygenerovalo ContentPlaceHolder s ID="head" v HEAD-u. Když to vezmu tak půl roku z5 - tak jako vůbec :)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.70.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý