Pozastavenie programu v c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pozastavenie programu v c++  – C / C++ – Fórum – Programujte.comPozastavenie programu v c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Namestnik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 11. 2009   #1
-
0
-

Nevie niekto akym sposobom sa da program spomalit, alebo na chvilku pozastavit.. Samozrejme ta sa to spravit tak, ze tam dam nejaky cyklus ktory sa vela krat bude opakovat.. ale ja to chcem spravit tak, aby to nebralo 100% casu proceroru.. akym sposobom sa to da spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Reklama
Reklama
Kublajchan
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
16. 11. 2009   #2
-
0
-

C ani C++ k tomu nic nemá. Zkusit můžeš OS funkce. Pod Linuxem/Unixem "sleep" a ve Windows "Sleep" (je tam rozdíl v hodnotě parametru). Popisy už najdeš přes Google.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.86.111.–
Namestnik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 11. 2009   #3
-
0
-

dakujem.. presne toto som potreboval..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
KIIV+42
God of flame
16. 11. 2009   #4
-
0
-

To Kublajchan : c a c++ samozrejme zna sleep i jako funkci.. da se snad i na nanosekundy a mikrosekundy..
podle manualu je to nekde v unistd.h (predpokladam ze taky v process.h)
a pro win je tusim sleep ve windows.h

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Namestnik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 11. 2009   #5
-
0
-

jj nakonec som pouzil WinApi funkciu Sleep z windows.h ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Kublajchan
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
16. 11. 2009   #6
-
0
-

To KIIV:

C ani C++ samozrejme nezna sleep a unistd.h neni a nikdy ani nebylo soucasti standardu jazyka C ani C++ podobne jako jim neni ani treba windows.h nebo jine hlavickove soubory mimo standard jazyka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 65.110.6.–
Kublajchan
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
16. 11. 2009   #7
-
0
-

To KIIV:

A pro poradek ve Windows existuje jen funkce "Sleep" s velkym 'S' na zacatku (C i C++ jsou case sensitove) a parametr tam ma jine hodnoty tj. vzdy jen v ms. Takze to neni shodne s funkci "sleep" z "unistd.h".

Navic to ze je mozne v C nebo v C++ nebo klidne i v uplne jinem jazyce pouzit nejake funkce z nejakych OS knihoven vubec neznamena, ze jsou ty funkce zname v C nebo C++. Stejne tak jako C ani C++ nezna treba funkci "Buuu" z knihovny "Hup_Na_Kravu" i kdyz ji muzete z jazyka C nebo C++ pouzit kdy takovou knihovnu budete mit. :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 65.110.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Pozastavenie programu — založil Tayson

Sdileni programu — založil dyžon

Zamrznutí programu — založil Kalgys

Zavření programu — založil elias

Pozastavení programu — založil roman.jaros

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý