Python Shell spuštění – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Python Shell spuštění – Python – Fórum – Programujte.comPython Shell spuštění – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
polerok
~ Anonymní uživatel
74 příspěvků
16. 11. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, mám 2.6 python pro win, používám win 7. Jde o to, že potřebuju mít spuštěné 2 shelly a kdykoliv spustím druhý, zahlásí to: IDLE's subprocess didn't make connection. Either IDLE can't start a subprocess or personal firewall software is blocking the connection.

Nemáte někdo tip jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.48.–
Reklama
Reklama
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
16. 11. 2009   #2
-
0
-

Zdravím, obávám se, že to nepůjde:-) Zkuste použít jinou konzoli, například python.exe...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.166.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
polerok
~ Anonymní uživatel
74 příspěvků
16. 11. 2009   #3
-
0
-

To Blujacker :

Mno, zajímalo by mě, proč to nepůjde, když to 420 lidem okolo mě jde?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.48.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
16. 11. 2009   #4
-
0
-

samozřejmě je možné, že se mýlím, ale fungovat by to nemělo...
pokud vím, tak shell běží ve dvou vláknech - jedno je gui, druhé se stará o vykonávání příkazů, které zadáte do shellu. a tyto vlákna jsou spolu komunikují na portu 8833...

podívejte se do souboru PyShell.py na metodu start_subprocess... V této metodě je volána metoda display_no_subprocess_error, která vrací vámi zminované chybové hlášení... můžete se sám pokusit problém vystopovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.166.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
basfot0
Duch
16. 11. 2009   #5
-
0
-

Mi to pod 7 jede v pohodě, ale linux by tvůj problém jistě vyřešil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.145.–
polerok
~ Anonymní uživatel
74 příspěvků
16. 11. 2009   #6
-
0
-

basfot napsal:
Mi to pod 7 jede v pohodě, ale linux by tvůj problém jistě vyřešil.



Problém je v tom, že linux si netyká s mojí ATI graf. kartou....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.48.–
basfot0
Duch
17. 11. 2009   #7
-
0
-

Zkusil bych ještě nainstalovat PythonWin a popř. to zkusit spustit z toho jestli to půjde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Python-zavirani oken v python shell — založil Daniel zita

SHELL — založil koudis

Shell sort v C — založil tomtom

Shell ve window$ s návratem — založil neimenuje

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý