Ahojte, prosím Vás vedel by mi niekto poradiť?
Robil som na PC rôzne projekty vo VB6 starý PC som vymenil za nový a cez USB som si preniesol projekty.
Viem že jedna chyba čo sa týka zmeny browsera na starom PC som mal IE6 a na novom IE7 a nejako mi stále nevie nájsť ieframe.dll (obrázok v linku) neviete ako by som mal túto chybu opraviť poprípade na to použiť ničo iné ako IE frame?
A pri ďalšom projekte mi to nechce spustiť kvôli "RICHTX32.OCX neviem čo s tým mám robiť čo mi tam vlastne chýba? (obrázok v linku) Prosím pordte ako mám tieto problémy vyriešiť?
LINK: http://img694.imageshack.us/g/16326218.jpg/
Ďakujem
Majox
P.S. : Ak by som si nainštaloval VB 2008 aký je rozdiel v programovaní a ako by sa mi otvorili projekty spravené vo VB6?
Ďakujem
Fórum › Visual Basic
Poradte mi prosím...
Ahoj, pokusím se ti poradit s tim ieframe.
Tento problém sem taky řešil, když sem provedl update IE6 => IE8
Hledal jsem různě po netu, kde radili úpravy v registrech windows a tak a pak sem narazil na toto a funguje to (aspoň já jsem zatím neměl s tímto problém)
Klikni Projects Menu >> Components (CTRL+T)
Klikni na browse... a ve složce SYSTEM32 hledej soubor...
shdocvw.dll
Ten IEframe odstraň z projektu.
U toho Richtextboxu se mi zdá, že jsi měl knihovnu ve složce "...\Demonstrační\..." Buď si ji z toho místa smazal a nebo nevím. Ale každopádně tu knihovnu načteš "správně"
Klikni Projects Menu >> Components (CTRL+T)
v záložce Controls najdeš v seznamu Microsoft Rich TextBox Control 6.0, zaškrtneš a dáš OK
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
To Majox : nemáš zač ;-)
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů
Podobná vlákna
Prosím poraďte... — založil V. S.
Prosím poraďte — založil 14 letý kid
Maturita- poraďte prosím — založil Dalibor
PHP Prosím poradte mi... — založil Majox
Rozmazaný obličej, prosím poraďte — založil Tomáš
Moderátoři diskuze