POMOC, zacatecnik – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

POMOC, zacatecnik – C / C++ – Fórum – Programujte.comPOMOC, zacatecnik – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
michal_XX0
Newbie
18. 11. 2009   #1
-
0
-

PLS smazat !!!už to jede !!!!!!! přišel jsem na to

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.122.–
Reklama
Reklama
KroYc0
Newbie
22. 11. 2009   #2
-
0
-

Prosím Vás o kritiku, tento kod má počítat sumu z pole, a prostě to vypíše 10x nulu a suma z nul je taky nula, a nevím kde už může být chyba, díky



#include <stdio.h>
double suma_pole(double, int);
int main()
{
int i;
double pole[10];
int pocet = 10;

printf("Pole obsahuje cisla: ");

for(i = 0; i < pocet; i++){
pole[i] = i + 1;
printf("%d, ", pole[i]);
}

printf("\nSuma pole je: %d", suma_pole(pole, pocet));

return 0;
}

double suma_pole(double pole[], int pocet)
{
double soucet = 0;
int i;

for(i = 0; i < pocet; i++){
soucet += pole[i];
}
return soucet;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.188.–
dannyk0
Věrný člen
22. 11. 2009   #3
-
0
-

Na prvni pohled me to hned nenapadlo, tak sem si to musel zkusit. Kdyz pominu drobne zmeny kvuli MS kompileru, tak hlavni problem je, ze v printf nesmis mit %d ale %f pro hodnoty s plovouci carkou, aby se ti vypsaly spravne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
KroYc0
Newbie
22. 11. 2009   #4
-
0
-

To dannyk : zkoušel jsem to ale žádná změna...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.188.–
KIIV+42
God of flame
22. 11. 2009   #5
-
0
-

tech %d je tam vic
pak ten prototyp funkce je jinej nez mas funkci... musis mit double[]
jinak to bezi

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KroYc0
Newbie
22. 11. 2009   #6
-
0
-

To KIIV : jj, pomohlo to, díky pánové programátoři...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.188.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 251 hostů

Podobná vlákna

Začátečník - pomoc — založil krang

Zacatecnik potrebuje pomoc — založil inocencz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý