Nastavení hodnoty do proměnné ve stringu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

 Nastavení hodnoty do proměnné ve stringu – .NET – Fórum – Programujte.com Nastavení hodnoty do proměnné ve stringu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kippo0
Duch
20. 11. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,

dělám aplikaci ve WPF a některé vlastnosti mých controllů potřebuju číst z konfigurace.
V praxi mám tedy (nyní to trochu pro naše účely zjednoduším) Propery=RefreshButton.Width,
Value = 100. V kodu mám pochopitelně instanci třídy Button pojmenovanou RefreshButton a
potřebuju na základě konfigurace nastavit její šířku na 100. Už umím nastavit hodnotu libovolné
property v lokální třídě (pomocí GetType().GetPropery("ProperyName").GetValue(this, value, null).
Ale problém je v tom, že ja to nenastavuju v lokální instanci, ale (v našem případě) v instanci RefreshButton.
Potřeboval bych tedy něco, jako object GetInstance("RefreshButton") a toto volání bych dal místo "this"
v metodě GetValue.

Díky za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.47.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
20. 11. 2009   #2
-
0
-

A neslo by pouzit neco jako Form1.Controls["RefreshButton"].Width = 100???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
kippo0
Duch
20. 11. 2009   #3
-
0
-

Ne, že by něco takového exitovalo mi není známo. A navíc jsem psal, že používám WPF a ne WinForms.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.47.–
dannyk0
Věrný člen
20. 11. 2009   #4
-
0
-

Ja vim, ale podle me tam bude podobny mechanismus, jak ziskat nejakou control ve formulari.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

ASP.NET: Vypsání hodnoty ze stringu — založil Anonymní uživatel

Z hodnoty promenne promenna :) — založil Pepa Rohlik

Vytažení hodnoty z obsahu proměnné — založil Anonymní uživatel

Zjisteni hodnoty promenne v OOP — založil milda123

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý