CSS střezení layoutu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS střezení layoutu – CSS – Fórum – Programujte.comCSS střezení layoutu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Karel Fryšnský
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
24. 11. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,
potřeboval bych prosím poradit. Snažím se vystředit tuto šablonu: http://tvorba-webu.zdarek.com/sablony/pozicovani-3-sloupce.php

Bohužel css téměř vůbec neovládám. Snažil jsem se nastavit margin auto, 0px a také zadat relativní pozicování, ale to mi stránku kompletně rozhodilo.
Chtěl bych aby stránka byla na středu a byla pořád stejně velká na všech rozlišeních a aby zůstávala střezená i při zvětšení stránky (ctrl + kol. myši)
Předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.64.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
24. 11. 2009   #2
-
0
-

Takhle to dělám já a funguje to.
Za prvé uděláme změnu v html šabloně. Mezi tagy BODY přidej nový div

...

<body>
<div id="obal">
...
původní kod
...
</div>
</body>
...
A pak ještě úpravy v css šabloně
#obal {

text-align: left;
position: relative;
width: 1000px;
margin: 0 auto;
background-color: #fff;
}

body {
background-color : white;
color : #50681e;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align: center;
}
Šířku stránky si zadej sám, dle toho jak je široká. Těch 1000px jsem zadal jen na ukázku. K body stačí jen dopsat text-align: center. Barvu v #obal si zadej jakou chceš, ani by tam být nemusela.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Karel Fryšnský
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
24. 11. 2009   #3
-
0
-

Mnohokrát děkuji, moc jste mi pomohl

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.64.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
24. 11. 2009   #4
-
0
-

To Karel Fryšnský : není zač

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý