Mezera – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mezera – C / C++ – Fórum – Programujte.comMezera – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dave-CZ0
Návštěvník
25. 11. 2009   #1
-
0
-

potrebuju kdyz zadavam do pole vice slov tak aby to nepsalo chybu a tu mezeru to tam udelalo.. jde to nejak? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
25. 11. 2009   #2
-
0
-

????

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Dave-CZ0
Návštěvník
25. 11. 2009   #3
-
0
-

JJ napsal jsem to tak ze to nedava smysl..... př.:

char Jmeno_soubor[20];

char typ[] = ".txt";
cout << "Zadejte cele jmeno(_ = mezera): ";
cin >> Jmeno_soubor;
strcat(Jmeno_soubor,typ);
ofstream fout(Jmeno_soubor);


potrebuju abych nemusel davat"_" ale mohl dat normalne mezeru....

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
KIIV+42
God of flame
25. 11. 2009   #4
-
0
-

cin.getline(Jmeno_soubor,20); // tech 20 je maximalni pocet znaku, ktery se smi nacist do promenne

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 11. 2009   #5
-
0
-

popripade cin.get by melo taky fungovat ale pak bych tam jeste dal jenou prazdnej cin.get aby zmizel zbytek kdyby se nevesel do pole

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Podobná vlákna

Mezera — založil Anonym

Nedostranitelná mezera? :) — založil schimpanze

Prazdna mezera — založil Jupijou

Mezera mezi divama — založil Apik

DIVy pod sebou (mezera) — založil Tomas Kapunkoi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý